Akşener'den ihanet iddiasına sert mesaj... ''Hançeri kalbine vururum''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ihanet' iddialarına sert tepki gösterdi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Akşener, ''Ben kimsenin arkasından hançer vurmadım. Ben hak ettiği takdirde hançeri, kalbine vururum. Gereğini yapmıyorsan, kendine ölümüne bir şey isteyip çevreni görmüyorsan ha bire hançerlenirsin.'' dedi.

İYİ Parti (İP) Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözlerine cevap verdi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu hançerden bahsetti. Ben kimsenin arkasından hançer vurmadım. Ben hak ettiği takdirde hançeri, kalbine vururum. Gereğini yapmıyorsan, kendine ölümüne bir şey isteyip çevreni görmüyorsan ha bire hançerlenirsin. O hançerin sahiplerini sonra karşında bulursun. İlle de ben diyenleri, finiş çizgisine kadar gelip geriye koşanları gördük. Hani Kılıçdaroğlu yüzde 60 alıyordu, kola kutusunu da koysanız kazanıyordu" ifadelerini kullandı.

Kendilerini hainlikle suçlayanların değişim havarisi olduğunu söyleyen Akşener, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktık diye bize demediklerini bırakmayanlar, Özgür Özel'in en büyük fanları oldu. Kral öldü ama o garip anlayışın sahipleri aynen yerinde duruyor" eleştirisinde bulundu.

BUNDAN SONRA ZOR

CHP kurultayı için "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç" diyen Akşener, "Zaten sadece o, yan yana gelmenin bundan sonra zor olduğunun işaretidir" dedi.