AK Partili Dağ'dan Davutoğlu'na tepki... ''Hayal ettikleri Türkiye'ye bakar mısınız?''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine tepki gösterdi. Davutoğlu'nun katıldığı bir canlı yayındaki sözlerini paylaşan AK Partili Dağ, ''Bu sözler, 6'lı masanın, 6'lı dar zihniyetin bu ülkeye katacağı hiçbir katma değerinin olmadığının kanıtıdır, itirafıdır.'' ifadelerini kullandı.

aksam.com.tr

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 6'lı masanın Türkiye'ye katacağı hiçbir katma değerinin olmadığını ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masa arasındaki bakanlık ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı paylaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partinin alacağı oy oranına göre bakanlık ve Cumhurbaşkanı Yardımcılığı dağılımının olacağını açıklayan Davutoğlu, partinin kaç milletvekili varsa o kadar bakanlık alınacağını açıkladı.

"6'LI MASANIN BU ÜLKEYE KATACAĞI HİÇBİR KATMA DEĞERİNİN OLMADIĞININ KANITIDIR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ahmet Davutoğlu'nun bu sözlerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Partili Dağ, paylaşımına Davutoğlu'nun canlı yayındaki görüntülerine yer vererek; "Hayal ettikleri Türkiye'ye bakar mısınız? Bu sözler, 6'lı masanın, 6'lı dar zihniyetin bu ülkeye katacağı hiçbir katma değerinin olmadığının kanıtıdır, itirafıdır." ifadelerini kullandı.