AK Partili Çelebi'den Yanardağ'a sert tepki... ''Rezillik ötesi''

CHP yandaşı Tele1 Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için skandal ifadeler kullandı. Bebek katili Öcalan'ın serbest bırakılmasını isteyen Yanardağ, terörist başı için 'filozof' güzellemesinde de bulundu. Yanardağ bu akıl almaz söylemlerine sosyal medyadan ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den sert tepki geldi. Çelebi, ''Rezillik ötesi'' ifadelerini kullandı.

CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'dan terörist başı Abdullah Öcalan'a övgü dolu sözler geldi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ın 'siyasi mahkum' olduğunu öne süren Yanardağ, uygulanan tecridin de hukukta hiçbir yeri olmadığını iddia etti.

Terör destekçisi HDP'nin İmralı'ya giderek Öcalan ile yaptıkları görüşmeleri göz ardı eden Yanardağ, terörist başının avukatlarıyla dahil kimseyle görüştürülmediğini de iddia etti.

"FİLOZOF OLDU, SON DERECE ZEKİ BİRİSİ"

Yanardağ, "Öcalan hafife alınacak birisi değil. Neredeyse cezaevinde filozof oldu. Çünkü okumaktan başka bir şey yapmıyor. Siyaseti doğru okuyan, doğru gören, doğru çözümleyen son derece zeki birisidir." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Fondaş Yanardağ'a sosyal medyadan ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den sert tepkiler geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çelebi, "Rezillik ötesi" ifadesini kullandı.