AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, yoğun gündemle toplanıyor: Masada hangi konular var?

Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı ile çalışmalara başlayacak olan AK Parti'de gündem ekonomi ve başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenleme olacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan MYK'da 1-2 Temmuz'da belediye başkanlarıyla yapılacak kampın hazırlıkları da ele alınacak.

aksam.com.tr

9 günlük bayram tatilinin ardından AK Parti Merkez Yürütme Kurulu bugün yoğun gündemle toplanıyor. 31 Mart seçimlerindeki durumu analiz eden parti yetkilileri, bugün MYK toplantısında bir araya gelecek. Başkan Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak olan toplantıda, bayram tatili süresince el edilen saha gözlemleri ve tespitler değerlendirilecek. Toplantıda ayrıca başıboş sokak köpekleri ve ekonomideki son durum ele alınacak.

BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEKLERİ DOSYASI

Sokağın tepkisine neden olan başıboş sokak köpekleri dosyası AK Parti MYK'da ele alınacak konular arasında. Başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenlemeye son hali verilecek olan toplantıda düzenleme, Başkan Erdoğan'ın onayının ardından TBMM'ye gönderilecek.

EKONOMİDEKİ GELİŞMELER

MYK'daki ele alınacak bir diğer konu ise ekonomi olacak. Enflasyondaki düşüş, ekonomide atılacak yeni adımlar ve yeni vergi düzenlemesi masadaki önemli konular arasında yer alıyor.

31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Mart ayında yapılan yerel seçim sonuçları, Merkez Yürütme Kurulu toplantısında bir kez daha incelenecek. 31 Mart seçimlerindeki durumu analiz eden parti yetkilileri, bugün MYK toplantısında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak ve teşkilatlardaki son durum istişare edilecek.