AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol'dan CHP'li Hasan Akgün'e sert tepki: Türk milletine hakarettir

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, 24 TV'de projelerini anlattı. CHP Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün Türk milleti hakkındaki skandal sözlerine tepki gösteren Erol, ''Bu doğru bir açıklama değil. Türk milletine hakarettir'' dedi.

aksam.com.tr

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, 24 TV'de projelerini sıraladı.

"OKUL ÖNCESİ KREŞLER PLANLADIK"

Erol, "Büyükçekmece'de 24 mahallemize de okul öncesi kreşler planladık. Tüm kreşlerimizi ücretsiz olarak halkımıza sunacağız" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKÇEKMECE'Yİ BETON YIĞINI HALİNE GETİRMEK İSTİYORLAR"

Büyükçekmece'ye kentsel dönüşüm uygulayacaklarını belirten Recep Erol, "Şu anda Büyükçekmece'de belirli noktalarda içimize sinmeyen, beğenmediğimiz yapılar var. Büyükçekmece'yi beton yığını haline getirmeye çalışıyorlar. Silueti bozmadan, kentsel dönüşümü uygulayacağız" dedi.

"EMEKLİLER BÜYÜKÇEKMECE'DE UZUN ZAMANDIR İHMAL EDİLMİŞ"

Erol, "Emekliler Büyükçekmece'de uzun zamandır ihmal edilmiş. Emeklilerimiz için Termal Konukevi projesini hazırladık" dedi.

"NE KULLANIYORLAR BİLMİYORUM"

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ifadelerine tepki gösteren Erol, "Bu doğru bir açıklama değil. İmkân verildiği zaman Türk gençliğinin neler yapabildiğini son 20 yılda gördük. '250 bin yıl da geçse Türkiye Avrupa medeniyetine erişemez' demek Türk milletine hakarettir. Nerede yaşıyorlar, ne kullanıyorlar, bilmiyorum." dedi.