Afrika'dan Başkan Erdoğan'a dua

Tanzanya, Somali, Çad, Sudan... Afrikalılar, Erdoğan'ın sağlığı için dua etti. Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için pek çok Afrika ülkesindeki yetimhanelerde, okullarda ve stadyumlarda dualar edildi.

Sudan, Tanzanya, Çad ve Somali gibi Afrika ülkelerindeki Müslümanlar stadyumlarda, okullarda, bahçelerde ve yetimhanelerde bir araya gelerek Erdoğan Ailesi'nin huzuru ve sağlığı için ellerini semaya açtı. Afrikalı vatandaşlar, öğrenciler, hafızlar ve yetimler, ellerindeki pankartlar ve Türk bayraklarıyla video çekerek Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öte yandan Başkan Erdoğan, kendi ve eşi için geçmiş olsun dileklerini ileten Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah El Burhan, Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Muhammed Halbusi ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani'ye de teşekkür etti

KABAŞ'A 250 BİN TL TAZMİNAT DAVASI

Başkan Erdoğan, televizyon programında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş ve kanalın bağlı olduğu şirket adına Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Sakar hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

ERDOĞAN'DAN CEM KARACA PAYLAŞIMI

Başkan Erdoğan, Cem Karaca'yı ölüm yıl dönümünde andı: "Memleketini seven, Anadolu rock ozanı, Türk müziğinin efsane ismi Cem Karaca'yı vefatının yıl dönümünde saygıyla rahmetle yad ediyorum."