7'li koalisyonun Maltepe fiyaskosu... Meydanlar boş kaldı

Terör örgütü PKK'nın desteğini gizlemediği 7'li koalisyonun İstanbul Maltepe'deki mitingi fiyaskoyla sonuçlandı. Çevre illerden otobüslerin kaldırıldığı mitingde yeterli kalabalık oluşmazken, şarkıcı Mustafa Sandal ve firari FETÖ'cü Can Dündar gibi CHP'ye yakın isimler Başkan Erdoğan'ın 2014 yılında gerçekleştirdiği İstanbul mitingini, bugünkü Kılıçdaroğlu'nun mitingi zannederek paylaştı.

14 Mayıs seçimlerine 7 gün kala 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe'de miting yaptı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin ve HDP'ye bağlı diğer partilerin de desteklediği Maltepe Mitingi'nde alanlar boş kaldı.

7'li koalisyon, Maltepe'deki miting alanını dolduramadı.

Miting için çevre illerden çok sayıda otobüs kaldırılmasına rağmen yeterli kalabalığın oluşmadığı alanda, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş dahil Millet İttifakı'nın diğer parti genel başkanları konuşma yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında miting alanı ise dron kameralarına yansıdı. Alanın çoğu kısmının boş kaldığı görüldü.

AK PARTİ'NİN MİTİNG FOTOĞRAFIYLA AVUNDULAR

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Mustafa Sandal ve firari FETÖ'cü Can Dündar, Başkan Erdoğan'ın 2014 yılında yaptığı mitingin fotoğrafını 7'li koalisyonun mitingi zannetti.

Mustafa Sandal'ın "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

Firari FETÖ'cü Can Dündar ise Sandal'ın paylaşımını alıntılayarak, "İstanbul'u alan, Türkiye'yi alır. İstanbul alındı, sıra Türkiye'de" ifadelerini kullandı.

Sandal, alay konusu olduğu paylaşımı birkaç saat sonra kaldırdı.

Fotoğrafın, 23 Mart 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti tarafından Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen İstanbul mitinginde yaptığı konuşma esnasında çekildiği ortaya çıktı.