6'lı masa ''bedava internet'' vaadine de kondu... ''Biz başlayalı aylar oldu''

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6'lı masanın ''bedava internet'' vaadini eleştirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Partili Göksu, O kadar toplantıdan bu mu çıkmış? Esenler'de gençlerimize haftada 2 GB, ayda 8 GB internet hediye etmeye başlayalı aylar oldu.'' ifadelerini kullandı.

aksam.com.tr

6'lı masanın düzenlediği Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısı'nda "bedava internet" vaadine İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'dan eleştiri geldi.

6'lı Masa'nın açıkladığı metinde, "6-25 yaş arasındaki tüm öğrencilere ve gençlere aylık 5 GB internete bedava erişim hizmeti sağlayacağız" ifadesi kullanıldı.

"ONLAR KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR."

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6'lı masanın "bedava internet" vaadinin AK Parti tarafından çoktan yapıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Partili Göksu, şu ifadelere yer verdi:

"O kadar toplantıdan bu mu çıkmış? Esenler'de gençlerimize haftada 2 GB, ayda 8 GB internet hediye etmeye başlayalı aylar oldu. Hep dediğimiz gibi: 'Onlar konuşur, AK Parti yapar.'"