'4’lü çetenin kumandası Kandil ve Pensilvanya’da'

Denizli’de halka hitap eden Başkan Erdoğan, “Terör elebaşlarının dolaylı destek açıklamasından hiçbir CHP yöneticisi rahatsız olmuyor. Bu utanç sahnesi karşısında CHP’nin başındaki zat tek kelime bile etmiyor” dedi. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de düzenlenen mitingde halka hitap etti. “Denizli 24 Haziran’da yüzde 50 ile Cumhur İttifakı’na oyunu verdi, şimdi de 31 Mart’ta vereceği destekle tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz” diyen Erdoğan şöyle devam etti: 

ZİLLET İTTİFAKININ LOGO OYUNU

“Cumhur İttifakı’nın karşısında zillet ittifakı var. İçinde CHP, PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP, bunun yanında adı İYİ Parti olan İP, bir de Saadet var. Ankara’da zillet ittifakı adayının resimleri var ama altında CHP ve HDP’nin logosu yok. Niye biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye bunu yapıyorlar. ” 

ELEBAŞI KONUŞUYOR 'ÇIT' YOK

"31 Mart seçimleri Türkiye düşmanlarının bitlerini kanlandırdı. CHP neden HDP ile işbirliği yapıyor. HDP’nin arkasında terör örgütü var. Kandil’deki terör elebaşları HDP ile beraber CHP’ye de seçim danışmanlığı yapıyor. Geçenlerde biri çıkmış AK Parti karşısında kim varsa ona destek olun diyor. Bu utanç sahnesi karşısında CHP’nin başındaki zat tek kelime etmiyor. "Terör örgütünün desteğine ihtiyacımız yok" demiyor. 17 yılın hesabını milletten sormak için siyaset mühendisliklerine başvuruyorlar.” 

Riskli binalardan çıkın kiranızı biz vereceğiz 

Manisa’da halka seslenen Başkan Erdoğan, Soma’ya doğalgaz, kömür işletmelerindeki madencilere de kadro müjdesi verdi. Erdoğan, “Kartal’da 21 vatandaşımızı kaybettik. Gelin riskli binaları boşaltalım. Kiranız bizden" diyerek çağrıda bulundu: "Zemin artı 5 katla binaları yapalım, vatandaşlarımızı yerleştirelim. Halkımdan destek bekliyorum. Bu adımı atmamız lazım.”

ANA MUHALEFET İÇİN ÜZÜCÜ

FETÖ’den şaibeli ismi aday yaptılar! 

"FETÖ soruşturmalarında gözaltına alınan şaibeli bir ismi, 15 Temmuz gecesi 11’i polis, 23 şehidimizin olduğu Ankara’daki bir ilçemize belediye başkan adayı yapıyorlar. Ecdadımız ‘et kokarsa tuz basılır, tuz kokarsa ne çare’ diyor. Maalesef CHP’de tuz çoktan kokmuştur. Ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmesi gerçekten üzüntü vericidir."

Serbest piyasa diyen külahıma anlatsın

Başkan Erdoğan, fahiş fiyatlar konusunda uyarıda bulundu: “Bu iş 31 Mart’a kadar düzeldi düzeldi. Bu tarihten sonra TESKOMB ve TESK gibi kuruluşlarla masaya oturarak tanzim satışlarını en ücra köşeye kadar ulaştıracağız. Gerekirse ürün çeşitlerini artıracağız. Biz sömürü düzenlerine aracı olamayız. Vatandaşımı sömürenlerle beraber olamayız. Benim alanım ekonomi ve özel sektörden gelmiş birisiyim. Kim buna serbest piyasa ekonomisi diyorsa gelsin külahıma anlatsın.”