42 paralel kaleme gözaltı

FETÖ soruşturması kapsamında aralarında Nazlı Ilıcak’ın da bulunduğu 42 gazeteci hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 5 kişi yakalandı, Ilıcak ve 37 gazateci aranıyor!

1

Hilal YILDIRIM

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili soruşturmayı genişletti. Başsavcılık, soruşturmanın medya ayağında aralarında Nazlı Ilıcak’ın da bulunduğu 42 gazeteci hakkında, nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne gözaltı kararı çıkartmak için başvuruda bulundu. Nöbetçi Sulh Ceza Hakşmliği savcılığın talebini değerlendirerek 42 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı.  

ILICAK BODRUM’DA

Gözaltı kararı çıkarılanlar arasında Arda Akın, Bayram Kaya, Bülent Mumay, Bünyamin Köseli,Cevheri Güven, Cuma Ulus, Ercan Gün, Ertuğrul Erbaş da var! İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan operasyonlarda 37 şüphelinin ise evlerinde bulunamadığı ve arandıkları öğrenildi. Bodrum'da olduğu tahmin edilen Ilıcak için Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildi. Nazlı Ilıcak’ın sabah saatlerinde Bodrum’a geldiği mobese kameraları tarafından belirlendi. Bodrum’daki evinde bulunamayan Ilıcak her yerde aranıyor.