Cumhurbaşkanı Erdoğan FaceTime konuşması ile millete seslenmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın 15 Temmuz gecesi CNN Türk ekranlarına bağlanarak yapmış olduğu Facetime görüşmesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdogan Facetime konuşmasi video nasıl izlenir? Sorusunun cevabı ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan CNN Türk Skype Facetime konuşma görüntüleri ile Tayyip Erdoğan'ın demokrasi nöbeeti çağrısı video görüntüsü ilgili detayları haberinde devamında bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan FaceTime konuşması (video) millete sesleniş anı herkes tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan FaceTime konuşması (video) millete sesleniş anı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Cumburbaşkanı Erdoğan'ın Facetime görüşmesi ile CNN Türk'e bağlanıp halkı demokrasi adına direnişe çağırdığı tarihi konuşma büyük ilgi görüyor. FaceTime, ilk olarak 2010 yılında iPhone 4 ile birlikte duyurulan ve kullanıcıların hizmetine açılan bir görüntülü görüşme servisidir. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CNN TÜRK SYPE FACETİME KONUŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın 15 Temmuz gecesi CNN Türk ekranlarına bağlanarak yapmış olduğu Facetime görüşemesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Erdoğan'ın televizyona bağlanıp konuşma yapma kararının nasıl verildiğini Serkan Yazıcı şöyle aktardı: Muğla Valisi Amir Çiçek de gelmişti. Vali, “Civar illerden polis desteği istedik. Yolların güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanımız yanındakilere “Basın açıklamam halka ulaşabilecek mi?” diye sordu. Hasan Doğan, “Şu an TRT’yi ele geçirmişler. Darbe bildirisini zorla okutmuşlar” dedi. Erdoğan, “Ne, TRT’yi mi ele geçirmişler?” diye sordu. Zaten o sırada alt katta açık olan televizyondan TRT’de okunan sıkıyönetim açıklaması duyuluyordu. Kısa süre sonra “TÜRKSAT merkezi bombalanmış” haberi geldi. Hasan Doğan ve Berat Albayrak yapılan basın açıklamasının halka ulaşmayacağına kanaat getirdiler.O sırada canlı yayında olan CNN Türk’e facetime ile bağlanıp konuşma fikri ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı bu fikre çok sıcak baktı.Hasan Doğan’ın telefonundan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’a ulaşıldı. Nerede bulunduğu belli olmasın diye Cumhurbaşkanı evde perdenin önünde konuştu ve halkı demokrasiyi korumak için sokağa çağırdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CNN TÜRK SYPE FACETİME KONUŞMASI 

FACETIME NEDİR

FaceTime, ilk olarak 2010 yılında iPhone 4 ile birlikte duyurulan ve kullanıcıların hizmetine açılan bir görüntülü görüşme servisidir. FaceTime görüşmeleri sadece Apple markalı cihazlar arasında gerçekleşebiliyor ve Apple ID'nizin tanımlandığı FaceTime destekli cihazlarda kullanılabiliyor.