1 doların masonik sırrı

Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit FETÖ'nün virüs gibi yayılmış militanlarından çıkan 1 dolarların sırrını anlattı: 1 doların tam ortasında yeni dünya düzenini simgeleyen piramit var. Masonik öğretilerin simgesi bu banknotta bolca var!

1

 BÜLENT ŞANLIKAN

Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit, Fetullahçı darbecilerin üzerinden çıkan 1 doların sırrını AKŞAM’a anlattı. Özyiğit’e göre 1 doların üzerinde çok sayıda Masonik simge ve anlamlar mevcut. Özyiğit “1 doların tam ortasında yenidünya düzenini simgeleyen bir piramit var. Bu bitmeyen piramidin bitirilmesi için bir başlangıç anlamına geliyor. Masonik öğretilerin simgeleri 1 dolar üzerinde bol miktarda mevcuttur. Üzerinde 1 dolar taşımak bir nevi darbe sonrasında sende bizdensin anlamını taşıyor. Darbeciler birbirlerini ayırt etmeleri açısından bu detayı kullanmış olabilirler” diye konuştu. 

GÜLEN PARALARI OKUYUP ÜFLEMİŞ

Terörist elebaşına bağlı alçakların ev ve ofis aramalarında çıkan “1 dolarlar” akıllara bunun ne anlama geldiği sorusunu getirdi. 1 dolarları Gülen’in okuyup üflediği ve paralelci askerlerin arasında bir şifre olduğu ortaya öne sürülmüştü. Özyiğit ise, F seri dolarların Fetullah’ın isminin baş harfi gibi görünürken aslında güneş imparatorluğunun bir simgesi olduğu görüşünde. 

GİZLENMEK İÇİN İDEAL BİR YOL

Yahudilerin sembolizması olan bir doların aynı zamanda bir iletişim aracı olarak seçildiğini görmekteyiz. 1 dolar herkesin üzerinde olabilir. Dolayısıyla kimsenin bu anlamda niye üzerinde dolar taşıyorsun diyecek hali yok. Onun için kendini gizlemek ve şifrelemek için ideal korunmayı sağlıyor.