2006 yılından bu yana ülke genelinde ve yurt dışında stratejik lokasyonlarda açtığı restoranları ile Türk halkına döneri, zincir restoranlar kalitesinde sunan Baydöner, yıl sonuna kadar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 40 restoran daha açacağını duyurdu.
Önümüzdeki dönemde yatırımlarına ağırlık vererek 40’ı yurt içinde olmak üzere Ortadoğu’da Suudi Arabistan ve İran’da, ayrıca yaz aylarında da Kıbrıs’ta ilk Baydöner restoranı faaliyete geçecek.
Türkiye genelinde 120 restoranla hizmet veren Baydöner, 4 yıl içinde toplamda 300 restorana ulaşmayı hedefliyor. Marka, üretimden denetime ve mağaza personeline kadar toplamda 2.000 kişiye istihdam imkanı sağlıyor. Yılda ortalama 2.000 ton et tüketilen markanın restoranlarında, kurulduğu günden bugüne tüketilen kırmızı et miktarı ise yaklaşık 10.000 ton.
Kuzey Irak ve Azerbaycan’da toplam 3 adet restoranları bulunduğunu ve yurt dışında bu güne kadar yaklaşık 5 milyon USD yatırım yaptıklarını belirten firmanın CEO'su Bülent Polat sözlerine şöyle devam etti; “Başarılarımızı Türk halkının güvenine borçluyuz. Onların güveniyle Türk dönerini yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde temsil edebiliyoruz. Hızla şekillenen bir AB büyüme planımız var. ABD’de de bizim için önemli bir pazar. Yakın zamanda Türkiye’de pazarın lider oyuncusu olarak, bizi yurtdışında da daha fazla göreceksiniz. Değerli Türk halkına ve tüm Baydöner ailesine minnetlerimi sunarım."