Zorlu bir kedi-fare oyunu, ilginç, akıllı ve gerilimi yüksek bir dizi: The Devil's Hour (Şeytanın Saati)

İlginç, akıllı ve gerilimi yüksek bir dizi arıyorsanız ''The Devil's Hour'' (Şeytanın Saati) tam size göre! Türünün örneklerinden sıyrılan bu sürükleyici gizem, 6 bölümden oluşan bir mini dizi olarak başladı yayın hayatına ancak Amazon Prime Video, arka arkaya iki sezon için yenilediğini duyurdu.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Suç, dram, gerilim ve bilim kurgunun mükemmel karışımı "The Devil's Hour" (Şeytanın Saati) dizisinin arkasında, Sherlock ve Dracula'nın yapımcıları var. Oyuncu kadrosunda; Jessica Raine, Peter Capaldi, Nikesh Patel ve Benjamin Chivers isimlerinin yer aldığı gerilim dizisi "The Devil's Hour" (Şeytanın Saati) 28 Ekim 2022'de Amazon Prime Video'da gösterime girdi.

Bu ilginç ve bol sürprizli dizinin konusuna gelince... Lucy Chambers her gece tam olarak 3.33'te, sözde şeytanın saati 3:00 ile 4:00 arasında, görünürde hiçbir sebep yokken uyanır. Bir sosyal hizmet uzmanı olan Lucy, yaşıtları gibi olmayan oğlu Isaac'in iyi olması için elinden geleni yaparken, bir yandan da hiç olmamış şeylerin hayallerine kapılmaya devam eder. Bu süreçte polis, bir şekilde Lucy ve oğlu Isaac ile bağlantılı görünen bir cinayet zincirini araştırır.

Kıvrımlı zaman yolculuğunun her bölümündeki gizem o denli arttı ve dizi o kadar sevildi ki, Amazon Prime Video, seriyi iki sezon için yenilediğini duyurdu. Yani bu kedi-fare oyunu iki sezon daha sürecek! "The Devil's Hour"un (Şeytanın Saati) ikinci ve üçüncü sezonu 240'tan fazla ülkede yayınlanacak ve çekimler 2023'ün ilk aylarında başlayacak.

Dizi, kendisini seri katil Gideon'u yakalamaya çalışan Lucy'nin hikayesine asla hayal bile edemeyeceği şekillerde devam edecek. İkinci sezonda, Lucy'yi yakalanması zor bir kötü gücü durdurma görevine dahil etmeye çalışan Gideon'ın gerçek niyeti nihayet ortaya çıkacak. The Devil's Hour (Şeytanın Saati) dizisinin yapımcılığını Hartswood Films üstleniyor, senaristliğini Tom Moran yapıyor ve yürütücü yapımcılığını Steven Moffat, Moran ve Sue Vertue üstleniyor.


"Sarışın James Bond" Daniel Craig'in rol aldığı 5 iyi film

Dünyayı sarsan felaketler... En iyi ve unutulmaz 5 deprem filmi

İhtiyarlara Yer Yok, Büyük Lebowski, Fargo... Hafta sonunuzu Coen kardeşlerin filmleriyle renklendirin