Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Women Talking'den ilk görsel

Sarah Polley'nin, Miriam Toews imzalı aynı isimli çok satan kitaptan uyarladığı Women Talking'den ilk görsel yayınlandı. Film zengin oyuncu kadrosuyla göz kamaştırıyor.

Boxoffice

Oyunculuk kariyerinin ardından "Away From Her", "Take This Waltz" ile "Stories We Tell" gibi yapımlarla adından bir yönetmen olarak söz ettiren Sarah Polley'nin 10 yıl aradan sonra gelen uzun metraj filmi "Women Talking"den ilk görsel yayınlandı.

2018 yılında çok satanlar listesinde yer alan ve New York Times, NPR gibi birçok yayının yılın en iyi kitapları listelerinde kendine yer bulan Miriam Toews imzalı "Women Talking", bir adada izole bir kolonide yaşayan kadınların, komünde yer alan erkeklerin cinsel saldırılarda bulunması sonrası kolonideki hayatı sorgulamaya başlamalarını konu ediniyor.

Şimdiden ödül sezonunda bir şekilde olması beklenen "Women Talking"in oyuncu kadrosu ise birbirinden yetenekli oyunculardan oluşuyor. Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand, Ben Whishaw, Judith Ivey, Sheila McCarthy gibi isimlerin yer aldığı filmin, festival gösterimlerinden sonra 2022 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.