Zamanının ötesinde olan ve değeri bilinmeyen 5 komedi dizisi

Televizyon şovları uzun zamandır sevilen bir eğlence kaynağı olsa da, zamanlarının ilerisinde olan bazı TV komedileri hafife alındı. Bu yeterince takdir edilmeyen komedi dizileri, genellikle çığır açan ve yenilikçi şekillerde mizahın, hikaye anlatımının ve toplumsal yorumun sınırlarını zorlayarak zamanlarının ilerisindeydi.

Screenrant

İzleyicilere alışılmadık mizahları yansıtmalarıyla ve gerçek hayattaki sorunları samimi bir şekilde tasvir etmeleriyle yıllara meydan okuyan pek çok dizi var. İşte, kült klasiklerden kısa ömürlü harikalara, geleneksel normlara meydan okuyan 5 iyi komedi dizisi...

Arrested Development (2003-5 sezon)

Karmaşık anlatı yapısıyla dizi, reislerinin beyaz yakalı suçlardan tutuklanmasının ardından bir arada kalmaya zorlanan işlevsiz Bluth ailesini konu alıyor. Dizi, Jason Bateman liderliğindeki parlak bir kadro kadrosunu sergiledi ve kusursuz komedi zamanlamaları ve kimyaları, eksantrik karakterlere hayat verdi.

Enlightened (2011-2 sezon)

Enlightened, Laura Dern'in kişisel ve profesyonel bir çöküş yaşadıktan sonra kendini keşfetme ve kefaret yolculuğuna çıkmış bir kadın olan Amy Jellicoe'yu canlandırdığı düşündürücü bir dramaydı. Mizah ve iç gözlemi ustalıkla dengeleyen dizi, insanın kırılganlığının derin bir keşfini ve kaotik bir dünyada anlam arayışını sunuyor.

Happy Endings (2011-3 sezon)

Chicago'daki hayatın iniş çıkışlarında yol alan bir grup arkadaşın etrafında dönen taze ve enerjik bir topluluk komedisi Happy Endings. Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Damon Wayans Jr. ve Adam Pally'nin yer aldığı bir oyuncu kadrosuyla şov, kusursuz komedi zamanlaması, esprili şakaları ve karakterler arasındaki güçlü bir dostluk duygusuyla başarılı oldu.

Spaced (1999-2 sezon)

Dizi, arzu edilen bir Londra mahallesinde bir daireyi güvence altına almak için bir çift gibi davranan iki yabancı olan Tim ve Daisy'yi takip ediyor. Spaced, pop kültürü ve çağdaş yaşam hakkında komik bir yorum sunarken, tuhaf arkadaşlıkların iniş çıkışlarını da ustaca keşfetti.

Pushing Daisies (2007-2 sezon)

Ölüleri bir dokunuşla hayata döndürme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip bir pastacı olan Ned, özel dedektif Emerson ve yeniden canlanan çocukluk aşkı Charlotte ile birlikte çalışarak cinayet gizemlerini çözmek için güçlerini kullanır. Pushing Daisies, izleyicilerinin hayal gücünü yakalayan tuhaf ve görsel olarak çarpıcı bir komedi-dram...

Temmuz ayında izlenebilecek en iyi 5 yabancı dizi

Türk sinemasının en iyi kara mizah örneklerinden oluşan 10 unutulmaz film

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Bu akıl almaz klasikler bakış açınızı değiştirecek! Mutlaka izlemeniz gereken kusursuz filmler