Yeni yüzler, yeni mekanlar: Netflix'in ''You'' dizisinin 4. sezonuyla ilgili tüm detaylar

Penn Badgley (Joe Goldberg), Netflix'in sevilen dizisi ''You'' nun 4. sezonu için geri döndü ve bu kez uluslararası ölçekte bizleri kendine hayran bırakacak!

Netflix'in beğenilen dizisi "You" için çalışmalar başladı. Dizinin 4. sezonunda taze yüzler ve yeni mekanlar var. İşte yeni sezona dair tüm detaylar...

Caroline Kepnes'in en çok satan romanlarından uyarlanan "You" 3 sezon boyunca uğursuz bir soru sordu: "Aşk için ne yapardın?" "You"nun 3. sezonu, yeni evli baba Joe'nun (Penn Badgley) bekar anne kütüphaneci Marienne'in (Tati Gabrielle) peşine düşmesine odaklanıyordu.

Resmi basın açıklamasına göre 4. sezon, hayranların Joe'nun Marienne'i Avrupa'ya doğru takip ettiğini en son gördüğü andan sonra başlayacak. 3. sezon finalinde Joe'nun Marienne'i arayan Paris kafelerinde pusuya yatmış olmasına rağmen Netflix, 4. sezonun Londra'da geçeceğini duyurdu.

Dizinin hayranları, Charlotte Ritchie tarafından oynanan Kate'in büyük olasılıkla Joe'nun en yeni takıntısı olacağını hemen anlıyor. Kaotik, bohem bekar bir annenin kızı olan Kate, bir sanat galerisi yöneticisi.

Malcolm, görünürde hiçbir yolu olmayan Amerikalı bir yabancı olan Joe'yu ayrıcalıklı dünyasına davet ettiğinde, Kate ondan hemen hoşlanmamakla kalmaz, adamla ilgili bir şeylerin göründüğü gibi olmadığından da şüphelenir.

"Euphoria" ve "The White Lotus" yıldızı Lukas Gage, Joe ile kafa kafaya olacağı söylenen Adam'ı oynayacak. Bir girişimci olan Adam, sıcak ve eğlenceli bir parti sunucusu ve hızlı bir arkadaştır. Ama Adam bir sırlar hazinesi saklıyor hayatında ve kendi kendine ilaç tedavisi ile ilgili sorunlarının üstesinden geliyor.

Farklı mekanların ve daha duygusal sahnelerin yer bulacağı diziye 11 yeni karakter ekleniyor. Diğer bir deyişle Joe için olası kurbanlar! Başrol oyuncusu Penn Badgley Entertainment Tonight'a yaptığı açıklamada, Joe'nun kendi travması hakkında daha fazla şey öğrenmesiyle dizinin gelişeceğini doğruladı.