Yeni nesil Duttons ailesiyle tanışın! ''Yellowstone''nun spinoff'u ''1923'' dizisi Aralık'ta yayınlanacak

5. sezonu ile geri dönmeye hazırlanan ''Yellowstone''nun spinoff'u ''1923''ten ilk görseller geldi. Drama, Dutton ailesinin arka planını doldurmaya devam etmek için usta oyuncular Harrison Ford ve Helen Mirren'i küçük ekrana getiriyor.

Harrison Ford ve Helen Mirren'ın canlandırdığı Dutton Ailesi ile nihayet tanıştık. Vanity Fair, Yellowstone'nun spinoff'u 1923'ten ilk görselleri izleyicilerle paylaştı.

Taylor Sheridan'ın yönetici yapımcı olduğu "1923"; Kevin Costner'ın ikonik karakteri 3. John Dutton'ın Montana'daki imparatorluğunu korumaya çalışmasından bir asır önce geçiyor. 1923, ikinci ve üçüncü nesil Duttonlar'dan Jacob Dutton ve eşi Cara'yı odağına alıyor.

Jacob Dutton ve eşi Cara, Yellowstone çiftliğini yönetirken; salgın, tarihi kuraklık ve yaklaşan Büyük Buhran tehdidi gibi çağın zorluklarıyla yüzleşmek zorundadır. Bu arada ailenin Montana'daki varlığı da büyük risk altındadır.

Dizinin kadrosunda Harrison Ford ve Helen Mirren'ın yanı sıra Jerome Flynn, Robert Patrick, Marley Shelton, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Brian Geraghty, Julia Schlaepfer, Brandon Sklenar gibi isimler var. "Yellowstone"un 1883'ün ardından ikinci spinoff'u olan "1923", 18 Aralık'ta prömiyer yapacak.

Hafta sonuna özel en iyi 5 Danny Boyle filmi

48 yaşına giren modern Hollywood kuşağının yetenekli aktörü Leonardo DiCaprio hakkında her şey