''Yellowstone'' 5. sezonla bitecek! Yeni devam dizisi Aralık'ta

Taylor Sheridan imzalı ''Yellowstone'' beşinci sezonuyla final yapacak. Duyuru, Kevin Costner'ın iki bölümlük destansı Western uzun metrajlı filmi ''Horizon''a odaklanma arzusu nedeniyle diziden ayrılacağına dair aylarca süren spekülasyonların ardından geldi.

Kevin Costner'ın ayrılık haberinin ardından final kararı açıklandı! "Yellowstone" dizisi, beşinci sezonuyla resmen sona eriyor.

"Yellowstone", Taylor Sheridan ve John Linson tarafından birlikte yazıldı. Dutton ailesini ve onların Montana'daki geniş sığır çiftliğini anlatan "Yellowstone", televizyondaki en popüler programlardan biri olduğunu kanıtladı. Kasım 2022'de yayınlanan 5. sezonun ilk yarısının prömiyeri, 17 milyon izleyiciyi kendine çekti. "Yellowstone" ön filmleri "1883" ve "1923" de izleyiciden tam not alan yapımlardan oldu.

"Yellowstone" bu yılın sonunda 5. sezonla veda edecek ancak, henüz adı konulmamış bir devam dizisi sipariş edildi ve Aralık ayında Paramount Network'te ve daha sonra Paramount+'ta başlayacak. Devam dizisinin kesin konusu ve oyuncu kadrosu detayları şu anda gizli tutuluyor, ancak daha önce Matthew McConaughey'nin "Yellowstone"dan birkaç karakterin yer alacağı yeni bir dizide rol almak için görüşmelerde bulunduğu bildirilmişti.


Mayıs ayında izlenecek en iyi 10 yabancı dizi

Unutulmaz en iyi 5 bilim kurgu filmi

Zenginleri ye! Yeme tercihlerimiz, eşitsizlik, imaj takıntısı ve hırs temalı filmler