''Yellowjackets'' dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı

''Yellowjackets'' hayranları için geri sayım başladı. Heyecan dolu dizi 24 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.

Gizem ve gerilimin hiç düşmediği "Yellowjackets" dizisi 2. sezonla dönüyor.

Psikolojik korku hikayesi ve reşit olma draması olan "Yellowjackets" dizisi, derin bir uçak kazasından kurtulan yetenekli liseli kız futbolculardan oluşan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Birinci sezon, sorunlu ama başarılı bir ekibin vahşi klanlara inişini anlatırken, aynı zamanda yaklaşık 25 yıl sonra yeniden bir araya getirmeye çalıştıkları hayatların izini sürüyor ve geçmişin asla geçmişte kalmadığını kanıtlıyor.

İkinci sezonun resmi özeti şöyle: Kışın iki ayında, hayatta kalanlar düşen erzak, düşük moral ve bir takım arkadaşını oyun dışı bırakmaya yönelik son feci girişimleriyle başa çıkıyor. Shauna, Yellowjacket hatıraları için ikincil pazarı araştırırken Taissa, Misty ve Natalie hem eski hem de yeni en iyi arkadaşları arar.


Geçen hafta yayınlanan fragman bizi Jackie'nin 1. Sezon finalinde donarak öldüğü zorlu 96 kışına götürürken, aynı zamanda Van ve Lottie'nin sonu hakkında bir fikir veriyor. Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Christina Ricci, Juliette Lewis ve Elijah Wood gibi ünlü isimlerden oluşan dizinin ikinci sezonu 24 Mart'ta prömiyer yapacak.

Isabelle Huppert 70 yaşında! Fransız oyuncunun en iyi filmleri performansları

Sinema dünyasında ilklere imza attılar! Oscar tarihindeki film rekorları

Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız! Gözden kaçmaması gereken 5 unutulmaz film