Yazarların grevinden etkilenen diziler ve filmler

Amerika Yazarlar Birliği ile Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği arasındaki müzakerelerin sekteye uğramasının ardından, bir dizi televizyon programı ve film, yazarların grevinden etkileniyor.

"Stranger Things", "Blade" ve "Loot", Writers Guild ile stüdyolar ve yayıncılar arasındaki işçi grevinden etkilenen diziler ve filmler arasında yer alıyor.

Senaristlerin grevlerinin ilk haftasının ardından, senaryolu birkaç yapım, ya seçime bağlı olarak ya da sette şovmenlerin ve yazarların olmaması nedeniyle kesintiye uğradı. Yazar grevinden etkilenen dizi ve filmler şöyle:

Stranger Things

"Stranger Things"in beşinci ve son sezonunun prodüksiyonu, yapımcılar Matt ve Ross Duffer'ın paylaştığı bilgiye göre WGA ve AMPTP arasındaki işçi huzursuzluğu nedeniyle ertelendi.

Blade

Yazarların grevi nedeniyle Marvel Studios, Mahershala Ali'nin oynadığı ve gelecek ay Atlanta'da çekime başlaması planlanan vampir gerilim filmi Blade'in ön prodüksiyonunu durdurdu.

Loot

Apple's Loot için üretim şu anda beklemede...

Late Night Talk Shows

Gece sohbet programları yapan; Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Seth Meyers ve Jimmy Kimmel gibi isimlerin şovları da durduruldu.

The Talk

Yazarların grevi nedeniyle gündüz manzarası eskisi kadar değişmeyecek olsa da, WGA yazarlarının kadrosunu oluşturan CBS'nin The Talk yapımını durduracak.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

George RR Martin, yakın zamanda duyurulan Game of Thrones dizisi A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight'ın yazarlar odasının yazar grevi nedeniyle kapatıldığını doğruladı

Bunk'd

Disney'in Bunk'd dizisinin 7. sezonunun prodüksiyonu , yazarların grevi nedeniyle askıya alındı.

Yellowjackets

Yazarların grevi, "Yellowjackets"in üçüncü sezonunu resmi olarak erteledi ve yazarlar odası ilk kez toplandıktan sadece bir gün sonra kapandı.

Abbott Elementary

Dizinin yazarı ve Writers Guild of America West'in kaptanı Brittani Nichols, "Bu sektörün bir kariyeri sürdürebilecek bir endüstri olmasını talep ediyoruz" dedi.

Severance

Dizi, yapım ekibindeki sorunlar nedeniyle çoktan sarsılmıştı, ancak 8 Mayıs'ta resmen durduruldu.

TRT'nin yeni dijital platformu tabii'de neler var?

Sinema iyileştirir! Ayrılık ve aşk acısına iyi gelen filmler

Üç kez "En İyi Erkek Oyuncu" Akademi Ödülü'nü kazanan tek aktör: Daniel Day-Lewis