Wes Anderson'ın yıldızlardan oluşan son filmi ''Asteroid City'' 2023'te sinemalara geliyor

Wes Anderson'ın son filmi neredeyse patlamaya hazır. ''The Grand Budapest Hotel'', ''Isle of Dogs'' ve geçen yılki ''The French Dispatch''ten sonra merakla beklediğimiz ünlü yönetmenin ''Asteroid City'' filminin çıkış tarihi açıklandı. Filmin oyuncu kadrosu ise say say bitmiyor!

aksam.com.tr

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile heyecanlandıran Wes Anderson'ın yeni filmi "Asteroid City"nin ayrıntıları yavaş yavaş belli oluyor. Görünen o ki, film 2023 yazında sinemaları epey şenlendirecek.

"Hayatın anlamı üzerine şiirsel bir meditasyon" olarak tanımlanan film, klasik Wes Anderson tarzında... Resmi bir açıklamada, "1955 dolaylarında kurgusal bir Amerikan çöl kasabasında ve Stargazer kongresinde geçen film, ülkenin dört bir yanından öğrencileri ve velileri akademik rekabet, dinlenme ve eğlence, komedi, drama, romantizm ve daha fazlası için bir araya getiriyor" ifadeleri yer alıyor.

Yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunda; Tom Hanks, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Maya Hawke, Liev Schreiber, Jeff Goldblum ve Rita Wilson yer alıyor. Bitmedi! Uzun süredir Anderson ile birlikte çalışan Tilda Swinton, Edward Norton ve Adrien Brody de başrolde. Ayrıca, "Fransız Postası"nın geri dönen oyuncuları Willem Dafoe, Jeffrey Wright ve Fisher Stevens da rol alıyor filmde. Kadro; Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Matt Dillon, Hong Chau, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis ve Ethan Lee tarafından tamamlanıyor.

Anderson senaryoyu, "The French Dispatch" ve "Isle of Dogs" filmlerinde birlikte çalıştığı Roman Coppola ile birlikte yazdı. "Asteroid City" 23 Haziran 2023'te vizyona girecek.

"Avatar 2" için ilk tepkiler övgü dolu: "Görsel başyapıt", "akılları şaşırtan", "asla şüphe etme"

Kafanız karışacak, nefesiniz kesilecek! Komplo teorilerinin havada uçuştuğu en iyi 10 film