Vincent Cassel ve David Cronenberg ''The Shrouds'' filmi için yeniden bir arada

Ünlü aktör Vincent Cassel, ''A History of Violence'' ve ''Dead Ringers''ın yönetmeni David Cronenberg'in yeni gerilim filmi ''The Shrouds''da yeniden bir araya gelecek. Cassel ve Cronenberg daha önce ''Eastern Promises'' ve ''A Dangerous Method''da birlikte çalışmışlardı.

İki yıldız yeniden bir araya geliyor. Ünlü oyuncu Vincent Cassel ve usta yönetmen David Cronenberg "The Shrouds" ile yepyeni bir gerilim filmine imza atacak.

David Cronenberg'in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstleneceği "The Shrouds", bir kefen içinde ölülerle bağlantı kurmak için bir cihaz yapan yenilikçi bir iş adamı ve yas tutan dul Karsh'ı (Vincent Cassel) merkezine alıyor. Karsh'ın devrimci işi, onun mezarlığındaki birkaç mezar tahrip edildiğinde ve karısınınki de dahil olmak üzere neredeyse yok edildiğinde, başka bir boyuta sürüklenir. Tahribatı kimin ve neden yaptığının gizemi, Karsh'ı işini, evliliğini ve merhum karısının anısına bağlılığını yeniden değerlendirmeye itecektir.

Vincent Cassel'in çalışmaları arasında "Ocean's Twelve", "Ocean's Thirteen" ve "Black Swan" da yer alıyor. Kariyerine 1988'de Fransa'da başlayan Cassel 1995'te "La Haine" ile büyük bir çıkış yakaladı. Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde 80'den fazla filmde rol aldı.

"The Shrouds"un çekimleri Mart 2023'te başlayacak.

Yeni Netflix dizisine ilham veren şok edici gerçek bir vaka: 42 Days of Darkness

Anthony Hopkins'li gerilim filmi "Zero Contact"tan fragman geldi

Edebiyatla sinemayı buluşturan yönetmen: Ömer Kavur