''Vikings: Valhalla'' 2 sezon daha devam edecek

Netflix tarihi drama dizisi “Vikings: Valhalla” ikinci ve üçüncü sezon için çalışmalarına başladı. History Channel'ın orijinal dizisi ''Vikings''in devamı niteliğindeki ''Valhalla'', daha önce platformdan 24 bölümlük bir sipariş aldı. Netflix, bu 24 bölümün üç sezona bölüneceğini açıkladı.

"İntikam alınacak daha çok şey ve savaşılacak daha çok konu var!" Netflix'in Şubat'ta izleyici ile buluşan dizisi "Vikings: Valhalla" ikinci ve üçüncü sezon için çalışmalarına hız kesmeden başladı. Dizi, 90 ülkede en iyi 10 listesine girmişti.

"Vikingler: Valhalla", gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının hikayesini anlatıyor. Efsanevi kaşif Leif Eriksson, ateşli ve dikbaşlı kız kardeşi Freydis Eriksdotter ve hırslı İskandinav prensi Harald Sigurdsson'un kahramanca maceraları hikayede yer alıyor. "Valhalla"nın ikinci sezonunun prodüksiyonu tamamlandı ve Netflix, bölümleri 2023'te başlatmayı planlıyor. Üçüncü sezonun çekimleri bu baharda başlayacak.

25 Şubat'ta vizyona giren "Vikings: Valhalla"nın ilk sezonu, 113.38 milyon saat izlenerek 28 Şubat haftasında Netflix Top 10 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Dizi, 90 ülkede En İyi 10 listesine girdi ve platformdaki ilk iki gününde 80,5 milyon saat izlendi ve ilk dokuz gününde toplam 194 milyon saat izlendi.

Dram ve bilim kurgu dizisi "Ptolemy Grey'in Son Günleri" bizi bunamayla mücadele eden bir adamın zihnine götürüyor

"The Batman" filmini sevdiyseniz bu 3 filmi de mutlaka görmelisiniz!

"Hafta sonu ne izlesem" diyenler için soğuk ve karlı havalarda izlenecek 3 kış filmi!

Poppie Nongena'nın Uzun Yolculuğu: Adaletsizlik yumruğunu atan sert bir film!