Trende geçen 3 harika aksiyon filmi

Brad Pitt'li ''Suikast Treni''ni izlemiş olun ya da olmayın, aşağıda sıraladığımız unutulmaz filmlere mutlaka göz atmalısınız. İşte, trenlerde geçen ve içinde aksiyon, dram, gerilim ve harika oyunculuk barındıran 3 iyi film.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

"Suikast Treni" (Bullet Train) geldi ve gişenin zirvesine yerleşti. Hal böyle olunca bizler de trende geçen 3 iyi aksiyon filmini hatırlatalım istedik.

Train the Busan (Zombi Ekspresi-2016) IMDB 7.6

Busan Treni, tırnak kemirten bir yolculuğa çıkaracak sizi! Doğum gününde kızını eski eşinin yanına bırakmak için Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner Sok-woo. Tren tam kalkmak üzereyken, sıra dışı bir virüsten etkilenen bir kadın, trendekilere virüsü yaymaya başlar. Virüs ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.

Snowpiercer (2013) IMDB 7.1

En iyi tren filmleri söz konusu olduğunda, Bong Joon-ho'nun Snowpiercer'ından daha iyi bir şey yoktur. Kıyamet sonrası film, iklim kriziyle ilgili başarısız bir deneyin, trene binenler dışında her şeyi ve herkesi yok ettiği gelecekte geçiyor. İnsanları sınıflarına göre ayırma ihtiyacından dolayı çıkan insanlar arasındaki çatışmaya hicivsel bir bakış atmaya çalışan film, önde gelenler arkadakini ehlileştirmek isteyince satın alınan bir hayatta kalma oyununa dönüşüyor.

The Cassandra Crossing (Cassandra Geçidi-1976) IMDB 6.3

Bu efsane filmi yeniden izlemeye değer! "Salgın", "Kaçak Tren" ile birleşiyor, çünkü rengarenk bir grup yolcu, hayatları pahasına hastalığın yayılmasını önlemek için bir trende karantinaya alınır. Kadro harika: Sophia Loren, Richard Harris, Martin Sheen, OJ Simpson, Lee Strasberg, Ava Gardner ve Burt Lancaster... Unutulmaz oyuncular, aksiyon, dram, entrika, daha ne olsun?

Görülmesi gereken 5 Japon korku filmi önerisi

Sinema tarihimizde ve kültürel hafızamızda özel yeri olan Hakan Balamir'in en iyi filmleri

Gülmek, ağlamak ve umursamak serbest! Başrolde aşkın yer aldığı 5 romantik komedi filmi