Travis Scott'ın yeni filmi ''Circus Maximus''tan fragman yayınlandı

Gaspar Noé, Nicolas Winding Refn, Valdimar Jóhannsson ve Harmony Korine gibi isimlerin kamera arkasında görev aldığı ''Circus Maximus'' filminden heyecanlandıran bir fragman geldi.

Far Out

Amerikalı rapçi Travis Scott, 27 Temmuz Perşembe günü çıkacak olan Utopia albümüne eşlik eden yepyeni uzun metrajlı filmi "Circus Maximus"un fragmanını yayınladı.


Gaspar Noé, Nicolas Winding Refn, Valdimar Jóhannsson ve Harmony Korine gibi isimlerin kamera arkasında görev aldığı "Circus Maximus", geniş bir yönetmenlik yeteneğine sahip. Geçmişte Flying Lotus, Beyoncé ve FKA Twigs gibi isimlerle çalışan usta müzik videosu yaratıcısı Kahlil Joseph'in yanı sıra perde arkasında yardımcı olacak Scott'a katılıyorlar.

Yeni uzun metrajlı filmin özeti şöyle: "Travis Scott, seyircisini merakla beklenen yakında çıkacak olan albümü Utopia'nın hoparlör takırtı sesleriyle birbirine örülmüş, dünya çapında akıllara durgunluk veren görsel bir yolculuğa çıkarırken, Circus Maximus'a girmeye hazırlanın. Film, insan deneyiminin ve ses manzaralarının gücünün sürekli değişen bir keşfinde dünyanın dört bir yanından bir grup vizyoner film yapımcısını birleştiren gerçeküstü ve psychedelic bir yolculuk..."

Scott daha önce Utopia'dan Bad Bunny ve The Weeknd'in yer aldığı tekli "K-pop"u yayınlamıştı. Müzisyen, yeni film için A24'ün filmin yapımcılığını üstlendiğini iddia eden bir afiş de yayınladı. Bu iddia o zamandan beri film stüdyosu tarafından reddedildi.