''Top Gun: Maverick'' 124 milyon dolara çıktı! Cruise 40 yıllık kariyerinin en büyük zaferini yaşıyor

36 yıl sonra gelen devam filmi ''Top Gun: Maverick'' ABD gişesinde 124 milyon dolarlık açılış hasılatına imza atarak gişenin zirvesine yerleşti. Cruise, şu ana kadar kariyerinin en iyi açılış hasılatını yaptı.

"Top Gun: Maverick" uçuşunu sürdürüyor! Ünlü yıldız Tom Cruise, kariyerinin en büyük zaferini elde etmiş olabilir: İzleyicinin, süper kahramanlar içermeyen bir şey için sinemaya gitmesini sağlamak!

"Top Gun: Maverick" açılış haftasında 134 milyon dolar toplayarak, gişe rekorları kıran bilet satışlarını çekti. Bu, göz kamaştırıcı incelemelerin, yığınla nostaljinin ve Cruise'un pilot Pete "Maverick" Mitchell olarak gerçek hava gösterileri yapması için kokpite geri dönmesinin bir kanıtı.

Uluslararası gişede, 1986 yapımı "Top Gun"ın devamı filmi 124 milyon dolarla uçuşa geçti, bu da film önemli bölgelerde, Çin ve Rusya'da oynamadığı için etkileyici bir meblağ. "Top Gun: Maverick" toplamda dünya çapında 248 milyon dolar hasılat elde etti.

"Top Gun: Maverick", Cruise'un 40 yıllık kariyerinde en yüksek hasılat yapan yurtiçi çıkış ve açılış haftasında 100 milyon doları aşan ilk filmi. Filme dair ağızdan ağıza yayılan olumlu sözler, sadece nostalji severleri değil, daha genç kitleleri de sinema salonlarına çekmiş görünüyor.

ABD GİŞESİNDE YER ALAN İLK 5 FİLM

1. Top Gun: Maverick

2. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

3.The Bob's Burger Movie

4. Downton Abbey: A New Era

5. The Bad Guys

75. Cannes Film Festivali Ödülleri sahiplerini buldu. İşte, festivalin kazananları

"Tereddüt" film incelemesi: Çıkmazını yürüten ve çürüten, tereddütle bakan, susan, konuşan, seven ve çatışan insanların resmigeçidi

Önce protesto ettiler sonra ödül verdiler! Cannes'da yuhalanan iyi filmler