Tom Holland, polisiye gerilim dizisi ''The Crowded Room''un başrolünde

Apple TV+, başrollerini Tom Holland, Amanda Seyfried ve Emmy Rossum'un paylaştığı psikolojik gerilim dizisi ''The Crowded Room''un ilk fragmanını yayınladı.

Variety

Tom Holland ve Amanda Seyfried başrollü "The Crowded Room" dizisinden fragman geldi.


Billy Milligan'ın suçlarına dayanan dizi, 2001 yapımı "A Beautiful Mind" filmini yazan Akiva Goldsman tarafından kaleme alındı ve Daniel Keyes'in 1981 tarihli kurgusal olmayan romanı "The Minds of Billy Milligan"dan esinlenildi.

1979 yazında Manhattan'ın sıcağında geçen "The Crowded Room", Danny Sullivan'ın Rockefeller Center'daki silahlı çatışmaya karıştığı için tutuklanmasını konu alıyor. Danny, kendisini suç işlemeye iten geçmişi hatırlamasına yol açan araştırmacı Rya Goodwin ile birlikte çalışmaya başlar. Goodwin onu sorguladığında, Danny'nin hayat hikayesi çözülmeye başlar ve gölgelerde gizlenen ondan çok daha büyük bir komploya işaret eder.

Holland'ın karakterinin, 1979'da Ohio Eyalet kampüsünde üç kadına saldırmaktan tutuklanan Billy Milligan'a dayandığı söyleniyor. Duruşmasından önce, psikologlar Milligan'a dissosiyatif kimlik bozukluğu teşhisi koydu. Milligan, kişilik bozukluğu nedeniyle büyük bir suçtan beraat eden ilk kişiydi. Holland, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda; karaktere kendini çok kaptırdığını ve dokuz aylık çekimden sonra kendisini Danny Sullivan'dan ayırt etmekte zorlandığını söyledi.

Birer saatlik 10 bölümden oluşan dizide ayrıca Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott ve Henry Eikenberry rol alıyor. İlk üç bölüm 9 Haziran'da Apple TV+'ta prömiyer yapacak ve sonraki bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Sinema iyileştirir! Ayrılık ve aşk acısına iyi gelen filmler

TRT'nin yeni dijital platformu tabii'de neler var?

Sinema ile kalbinize temiz hava girsin! En iyi ve en özel bahar filmleri