Tom Hanks'i Geppetto usta rolünde izleyeceğimiz ''Pinokyo'' filminden ilk fragman

Disney'in son yıllarda duyurduğu live-action filmlerinin en yenisi ''Pinocchio''dan (Pinokyo) ilk fragman nihayet geldi. Filmin yıldızı ise usta oyuncu Tom Hanks!

Robert Zemeckis tarafından yönetilen "Pinocchio" (Pinokyo) filminde Tom Hanks Gepetto Usta karakterine hayat veriyor. Filmden ilk fragman da geldi.

"Back to the Future" serisi, "Forrest Gump" ve "Contact gibi filmlerin yönetmeni Robert Zemeckis'in kamera arkasına geçtiği "Pinocchio", Disney'in Carlo Collodi'nin ölümsüz eserinden uyarladığı 1940 yapımı animasyon filminden uyarlanıyor.

CGI animasyonlarını live-action görüntülerle harmanlayacak film, müzikal bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Filmde Geppetto Usta'yı yılların sinema ustası Tom Hanks canlandırıyor. Pinocchio'yu genç aktör Benjamin Evan Ainsworth, minik çekirge Jiminy Cricket'i ise Joseph Gordon Levitt seslendiriyor. Pinokyo, 8 Eylül'de Disney+'ta yayınlanacak.

Önümüzdeki dönemde izleyeceğimiz tek Pinokyo filmi Disney yapımı bu film değil. Oscar'lı yönetmen Guillermo del Toro da Netflix'te yayınlanacak bir animasyon Pinokyo filmine imza attı. Ancak bu film, Disney'inkinden farklı olarak, çok daha karanlık ve yetişkinlere yönelik bir Pinokyo hikayesi anlatacak.

TRT 2 Haziran 2022'de yayınlanacak filmler

Netflix 2022 Haziran programı açıklandı

Besteci Leonard Bernstein'ın hayatını anlatan Netflix filmi "Maestro"ya ilk bakış