Tom Cruise neden tehlikeli dublörlükler için hayatını riske atıyor?

Tom Cruise, Hollywood'un en büyük yıldızlarından biri. Ancak bu ünvanı sadece başarılı filmleri veya harika performansları için değil, aynı zamanda kendi dublörlüklerini yaparak fiziksel bütünlüğünü riske atan birkaç aktörden biri olduğu için kazandı.

Movieweb

"Görevimiz Tehlike 7" (Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm) filminin yıldızı Tom Cruise'un kendi dublörlüklerini yaparak hayatını riske atmaya devam etmesi için önemli bir nedeni var.

Collider ile son fiilminin tanıtımını yaparken konuşan Cruise, hem bir aktör olarak hem de izleyiciyi temsil eden biri olarak bağlılığından bahsetti ve bu da onu her seferinde kendine meydan okumaya itiyor:

Bazı çılgınca şeyler yaptığımı biliyorum. Bir film yapımcısı olarak filmlerimi izleyiciler için yapıyorum ama geniş bir sinema yelpazesini seviyorum, bu yüzden her zaman kendimi geniş bir alanda zorlamak istemişimdir. Her birini anlamak için çeşitli türler ve stiller geliştirir, her birini yaparken yeteneklerimi test ederdim.

Tom Cruise, "Görevimiz Tehlike 7"nin (Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm) yeni izleyiciler kazanabileceğini düşünüyor.

Bütün bu aksiyonun gerçek, pratik olduğunu görmek ve anlamak için bu filmle başlayabilirler. Bu film destansı bir macera. Denizaltıları var, çölü var, Roma'sı var, Abu Dabi, Norveç'teki güzel yerleri, inşa ettiğimiz bir treni, trende aksiyonu ve gerçekten güzel bir oyuncu kadrosuyla çok sürükleyici bir hikayesi var.

"Görevimiz Tehlike 7'de Ethan ve ekibi şimdiye kadarki en tehlikeli görevleriyle karşı karşıya. Yanlış ellere geçerse insanlık için büyük bir tehdit haline gelebilecek tehlikeli bir silah bulmaları gerekiyor. Akıllarında bu hedefle, dünya çapında gizemli ve hayal ettiklerinden daha güçlü bir düşmanla karşı karşıya kalacakları bir yarışa başlayacaklar... "Görevimiz Tehlike 7" (Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm), 14 Temmuz'da sinemaseverlerle buluşacak.

"Görevimiz Tehlike 7" görücüye çıktı! Tom Cruise, heyecan dolu aksiyon filmiyle eleştirmenleri fethetti

Mutlaka izlemeniz gereken Nicole Kidman filmleri