Tolga Karaçelik, Steve Buscemi başrollü ''The Shallow Tale'' filmi ile geliyor

Ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik, İngilizce olarak çekeceği dördüncü filmi ''The Shallow Tale''in çekimlerine başladı. Filmin başrolünde ''Rezervuar Köpekleri'', ''Fargo'', ''Büyük Lebowski'' gibi yapımlarla tanınan Steve Buscemi yer alıyor.

En son, 2018 Sundance Film Festivali'nde Dünya Sineması Büyük Ödülü'nü kazanan ilk yerli yapım olan "Kelebekler"i çeken Tolga Karaçelik, "The Shallow Tale" filmiyle dönüyor.

"Gişe Memuru" ve "Sarmaşık" filmleriyle adını duyuran yönetmen Tolga Karaçelik, üçüncü uzun metraj filmi "Kelebekler" ile 2018 Sundance Film Festivali'nde Dünya Sineması Büyük Ödülü'nü kazandı. Karaçelik şimdi, yazıp yönettiği dördüncü ve İngilizce çekilen ilk filmi "The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write about A Serial Killer"ın (Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikayesi) çekimlerine New York'ta başladı.

Filmin başrollerini "Rezervuar Köpekleri", "Fargo", "Büyük Lebowski" gibi yapımlarla tanınan Altın Küre ödüllü Steve Buscemi; "Severance" dizisiyle gündemde olan Britt Lower ile son olarak Sundance ve Berlin film festivallerinde ses getiren "Past Lives"da rol alan John Magaro üstleniyor.

Kara komedi türündeki film, bir boşanmanın ortasında bocalayan bir yazarla ona gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığını konu alıyor.

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi

Efsanevi aktör Kirk Douglas'ın "en gurur duyduğu" filmleri