Tim Burton'ın yeni Netflix dizisi ''Wednesday''den fragman geldi

Gotik karakterleriyle fantastik sinema adına kültlerin arasına giren Tim Burton imzalı The Addams Family'nin spin-off'u ''Wednesday'', ilk fragmanıyla karşımızda.

Usta yönetmen Tim Burton imzalı korku komedi dizisi "Wednesdey"den ilk fragman geldi. Netflix'in yeni dizisi 8 bölümden oluşacak.

"The Addams Family" serisinin son bölümünde Jenna Ortega, Nevermore Academy'de bir seri katil vakasını çözmek ve 25 yıllık anne-babasının karıştığı cinayet gizemini çözmek için tomurcuklanan psişik yeteneğini kullanan 16 yaşındaki bir öğrenciyi canlandırıyor. .

Örgülü saçları ve korkunç bakışlarıyla aklımızda yer eden Wednesday Addams'ın iç dünyasına yolculuğa çıkacağımız dizi için çalışmalar birkaç yıldır sürüyor. Son aşamaya gelen Wednesday, orijinalini Christina Ricci'nin canlandırdığı karakteri Jenna Ortega'nın devraldığı haliyle izleyiciyle buluşacak. Aynı karakteri canlandırmasa da Ricci projede yer alan isimler arasında ayrıca.

Wednesday'in kadrosunda Ortega ve Ricci ikilisiyle beraber Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Isaac Ordonez, Victor Dorobantu, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross ve Johnna Dias Watson gibi isimler yer alıyor. Dizinin sekiz bölümünün tamamını Tim Burton yönetiyor. Dizi için bir yayın tarihi henüz duyurulmadı ama çok beklemeyeceğiz...

Dark'ın yapımcılarının yeni tarihi gizem dizisi "1899"dan bir fragman daha geldi

"Aylak Vampir"lerden fragman geldi! "What Do We Do in the Shadows" 4. sezonuyla dönüyor

"Kelimelerin Bahçesi" (The Garden of Words): Kendinize bir iyilik yapın ve bu kısacık filmi izleyin