Tıbbi komedi dizisi ''This Is Going to Hurt'', bir grup doktorun hayatına odaklanıyor

Adam Kay'in aynı adlı anısına dayanan tıbbi komedi-drama televizyon dizisi ''This Is Going to Hurt'' (Bu Acıtacak), Ulusal Sağlık Servisi hastanesinde kadın doğum ve jinekoloji servisinde çalışan bir grup genç doktorun hayatlarına odaklanıyor.

Ben Whishaw'ın başrolde olduğu tıbbi drama dizisi "This Is Going to Hurt" (Bu Acıtacak), işinizin gerçekten bittiği noktayı bilmemenin tüm kara mizahını ve içgüdüsel kaygısını taşıyor.

"This is Going to Hurt" (Bu Acıtacak) dizisi, fiziksel ve duygusal olarak zorlayıcı bir işin gizemini çözmekten çok bunun nasıl ve neden olduğunu kabul etmekle ilgili bir tıbbi drama. AMC+ dizisi, hem Ben Whishaw'ın canlandırdığı bir karakter olarak hem de anıları diziye adından çok daha fazlasını veren gerçek hayatta doktor olan Adam Kay'ın deneyimlerine dayanıyor. Adam Kay ayrıca kendi kitabını da uyarladı ve sezonun 7 bölümünün tümünde yazar olarak yer aldı.

Dizi, Adam Kay'in 2000'li yılların ortalarında yetersiz finanse edilen, aşırı zorlanmış bir Ulusal Sağlık Hizmeti hastanesindeki deneyimleri aracılığıyla bir doğumhanedeki yaşamını takip ediyor. Mesleğine yeni başlayan genç bir doktor, tükenmişlik sınırına gelmiştir. Uzun süren mesailer, yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgi için verilen zor kararlar sonucu yıpranan Adam Kay, verdiği emeğin karşılığını da alamadığını düşünür.

Etkileyici bir iş olarak övgü toplayan komedi-dram dizisi "This Is Going to Hurt" (Bu Acıtacak), sadece hastane emektarlarının değil, herkesin izlemesi gereken özel bir dizi...

"Zeytin Ağacı" dizisinden fragman geldi

"Cast Away"den "The Revenant"a en iyi 7 hayatta kalma filmi

Bir aile dramını anlatan "Costa Brava, Lübnan" filmi için ilk yorumlar övgü dolu