Y kuşağının huzursuzluğuna dair eğlenceli bir film

“The Worst Person in the World” (Dünyanın en Kötü İnsanı) Joachim Trier'in bir başka harika filmi ve 19 Kasım'da özellikle Y kuşağının hayranlığını kazanmak için vizyonda…

Aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Oslo üçlemesinin (Reprise, Oslo 31 Ağustos) son filmi olan "The Worst Person in the World" dünyadaki yerini bulmaya çalışan Julie'nin karmaşık hayatının varoluş çabası hakkında alaycı bir keskinlik içeriyor.

Usta yönetmen Joachim Trier, Oslo'nun burjuva-bohem sınıfının mutluluklarını, hüzünlerini, ilişkilerini ve hemen arkasından gelen yanılgılarını, yine nabzı atan bir filme dönüştürüyor. Üstelik bu kez daha canlı ve eğlenceli vuruşlar var.

Uzun zamandır aşk hakkında bir film yapmak istiyordum. Her şeyin çok basit olduğu, hikayelerin çok net olduğu, duyguların takdire şayan bir şekilde açık olduğu normal ekran aşk hikayelerinden biraz daha derine inen bir hikaye. Kendi hayatınızı çözmeye çalışırken biriyle tanışmanın zorluklarını ciddiyetle ele alacak bir film; kendine güvenen insanların bile aşık olduklarında ne kadar kararsız olabileceklerini ve hayal ettiklerini gerçekten elde ettiklerinde ne kadar karmaşık hale geldiklerini...

Joachim Trier

Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum'ın oyuncu kadrosunda olduğu Oslo üçlemesinin üçüncü filmi "The Worst Person in the World", bu çağın insanının aşka ve pek çok şansa sahip olduğunda bile yine de dünyanın en kötü insanı gibi hissetmesine ustaca bakış atan eğlenceli bir drama.

Kabus gibi bir peri masalı: Spencer

Kısa bir "Aşk Bitti" filmi: The Human Voice

Efsane serinin 4. filmi için geri sayım başladı