''The Wailing''in ünlü yönetmeni, yeni gerilim filmi ''Hope'' için harika bir kadro kurdu

''Ölümcül Takip'' (The Chaser) ve ''Kara Büyü'' (The Wailing) filmleriyle gönüllere yerleşen Güney Koreli yönetmen Na Hong-jin'den yepyeni bir gerilim filmi geliyor! Yıldız oyuncular Michael Fassbender ve Alicia Vikander filmin başrolünde...

Oscar ödüllü Alicia Vikander ve Oscar adayı Michael Fassbender, beğenilen Güney Koreli yönetmen Na Hong-Jin'in 2016'da vizyona giren "The Wailing"den bu yana ilk projesi olan "Hope" adlı uzun metrajlı filmde kilit roller için seçildi.

2017 yılında evlenen Michael Fassbender ve Alicia Vikander çifti, 2016 yılında vizyona giren Derek Cianfrance filmi "The Light Between Oceans"ın ardından beyaz perdede bir kez daha buluşacak. Güney Koreli yönetmen Na Hong-jin'in yöneteceği Hope isimli filmde ikiliye Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung eşlik edecek. Jung'u polis rolünde izleyeceğiz.

Son olarak "The Wailing"le karşımıza çıkan yönetmenin ağırlıklı olarak Korece çekeceği film, uzak liman kasabasının eteklerinde gizemli bir keşfin yapıldığı Hopo Limanı sakinlerini takip edecek. Çok geçmeden, bölge sakinleri kendilerini daha önce hiç karşılaşmadıkları bir şeye karşı umutsuz bir hayatta kalma mücadelesinin içinde bulacaklar. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

Nabzı hiç düşmeyen bir aile destanı: Leyla'nın Kardeşleri (Leila's Brothers)

En iyi soğuk yenen liste! Tüm zamanların unutulmaz intikam filmleri