''The Reunion'' dizisinin yıldızı Ioan Gruffudd ve yönetmen Bill Eagles, Guillaume Musso'nun romanına sadık kalıyor

Yönetmen Bill Eagles Pazar günü Monte-Carlo Televizyon Festivali'nde yaptığı açıklamada, ''The Reunion'' dizisinin 25 yıl arayla iki zaman diliminde üç karaktere odaklandığını, ancak karakterlerin duygu ve kişiliklerinin tutarlı olduğunu söyledi.

Make It Happen Studio'da Sydney Gallonde tarafından üretilen ve MGM Intl tarafından ortaklaşa hazırlanan dizi "The Reunion", Guillaume Mussoen'in çok satan "La Jeune fille et la nuit" romanına dayanıyor.

Hikaye günümüzde, Fransa'nın güneyindeki uluslararası bir okulda üç eski arkadaşın yeniden bir araya geldiği bir buluşmada başlıyor. Ayrılan ve iletişimlerini kaybeden, ancak hala 25 yıl önce bir öğrenci arkadaşlarının ortadan kaybolmasıyla bağlantılı trajik bir sırla bağlı olan kişileri takip edeceğiz.

Esasen genç oyuncu kadrosuna inanıyorsak, onların canice eylemlerinin, takıntılı aşklarının ve inkarlarının sonuçlarına inanırız ve daha sonra bu yaşlı karakterleri de aynı ilkelerle bilgilendiririz ve 25 yıl boyunca bu hislerin ve o duyguların nasıl iltihaplandığına bir bakın. Sonra bu karakterleri bir araya getirdiğimizde genç ve yaşlı arasında tam bir inanç ve sentez buluyoruz.