''The Old Guard 2'' filminin kadrosuna Charlize Theron'dan sonra Uma Thurman katıldı

''Old Guard'', devamı için biraz daha büyüyor. Netflix Cuma günü yaptığı açıklamada, Uma Thurman ve Henry Golding'in ''The Old Guard 2''ye geleceğini duyurdu. İki aksiyon yıldızı, devam filmi için geri dönen Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor ve KiKi Layne dahil olmak üzere orijinal filmin ana kadrosuna katılacak.

Uma Thurman ve Henry Golding, Netflix'in "The Old Guard 2" filminin kadrosunda Charlize Theron'a katılmaya hazırlanıyor.

Greg Rucka ve Leandro Fernández'in çizgi roman serisine dayanan "The Old Guard", dünyayı ve insanlığı varoluşsal tehditlerden korumakla görevli bir grup ölümsüz varlığı takip ediyor.

Uma Thurman veya Henry Golding'in hangi rolleri oynayacağını bilmiyoruz, ancak ikisi de "Old Guard serisinin fantastik abartılı aksiyon türüne yabancı değil. Golding, 2021'de GI Joe hayranlarının favorisi Snake Eyes rolünü üstlenirken, Thurman Quentin Tarantino'nun intikam destanı Kill Bill'in her iki bölümünde de ünlü gelini oynadı.

"The Old Guard", 2020'de vizyona girdiğinde büyük bir sansasyona dönüştü ve kısa sürede Netflix film listelerinin zirvesine tırmandı. Rucka devam filmini yazmak için geri dönüyor, ancak Prince-Bythewood yönetmenlik görevini Victoria Mahoney'e bıraktı; Prince-Bythewood yapımcı olmaya devam ediyor. Netflix, "The Old Guard 2" için henüz bir tarih açıklamadı.