The Lincoln Lawyer: Şaşırtıcı bir mahkeme salonu gerilimi!

Michael Connelly'nin aynı adlı romanından uyarlanan, Brad Furman'ın yönettiği 2011 yapımı “The Lincoln Lawyer” (Güneşin Karanlığında), sonuna kadar sizi tutmayı başaran bir gerilim! Başrol oyuncusu Matthew McConaughey'den muhteşem bir performans izlemek ve virajlarla dolu bir sinema yolculuğu için zaman kaybetmeyin.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Yüksek profilli bir müvekkili temsil ederken, havalı arabasının arkasından iş yürüten bir avukatın hikayesinin anlatıldığı "The Lincoln Lawyer" (Güneşin Karanlığında) 2011'in en iyi filmlerindendi. Seyretmeyenlere önerimiz; virajlarla dolu bu büyüleyici ve canlı sinema yolculuğuna mutlaka çıkmaları olurdu.

"Micky Haller" (Matthew McConaughey) Los Angeles'ta Lincoln Town Car'ın arka koltuğunu ofisi olarak kullanan bir savunma avukatıdır. Bir gün, "Mary Windsor" (Frances Fisher) adlı son derece zengin bir kadın, bir cinayetle suçlanan oğlu "Louis Ross Roulet"i (Ryan Phillippe) savunmak için kendisinden hizmet talep eder. Micky müvekkilini başarılı bir şekilde temize çıkarmak için her şeyi yapmayı düşünse de davaya karıştıkça, Louis'in belki de iddia ettiği kadar masum olmadığını anlamaya başlar ve ardından işler kısa sürede kontrolden çıkar.

"The Lincoln Lawyer" iyi yazılmış, birinci sınıf oyuncu kadrosunun varlığından faydalanan, güzel bükülmeler barındıran, canlı bir suç draması! Sinema gecesi için seçtiğimiz ama seyrettiğinize asla pişman olmayacağınız bir film sizi bekliyor.

Aksiyonu bol! Arabalar hakkında en iyi 5 film