''The Flash''ın yönetmeni Andy Muschietti, yeni ''Batman'' filmini yönetecek

Uzun zamandır beklenen DC filmi ''The Flash'' Türkiye'de bugün vizyona girdi. Filmin yönetmeni Andy Muschietti'nin yeni projesi de belli oldu: ''Batman: The Brave and the Bold.''

"IT" ve "The Flash" yönetmeni Andy Muschietti, Warner Bros. Pictures'ın "Batman: The Brave and the Bold" filmini yönetecek.

"Brave and the Bold" James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC evreninde geçen ilk Batman filmi olacak. Gunn ve Safran, Muschietti ve kız kardeşi/yapımcı ortağı Barbara Muschietti'yi DC ailesinde tutma kararları üzerine resmi bir açıklama yaptı.

The Flash'ı gördük. Sadece vizyoner bir yönetmenin değil, büyük bir DC hayranının elinde olduğumuzu biliyorduk. Bu muhteşem bir film; komik, duygusal, heyecan verici. Neyse ki, Andy evet dedi. Barbara bizimle yapımcılık yapmak için anlaştı ve yola koyulduk. Onlar olağanüstü bir ekip ve DCU'da bu heyecan verici yeni maceraya atılırken daha iyi veya daha fazla ilham veren ortaklarımız olamaz.

Variety'ye göre filmin adı "The Brave and the Bold" olacak ve Bruce Wayne'in biyolojik oğlu Damian'ın daha geniş bir "Yarasa ailesinin" parçası olarak 'Robin' rolünü üstlenmesini konu alan yazar Grant Morrison'ın çizgi romanına dayanacak. Robin karakteri, 1997 yapımı "Batman & Robin" filminden sonra ilk kez canlı aksiyon olarak yeniden beyaz perdeye gelecek. Yeni Batman'in ve Robin'in kim olacağı hakkında ise şimdilik hiçbir ipucu yok.

Lily Gladstone, 2023'e "Killers of the Flower Moon" ve "The Unknown Country" ile iz bırakıyor

Sinemalarda bu hafta 7 film vizyonda! Asteroit Şehir, The Flash, Elemental: Doğanın Güçleri...

Her şey birbirine bağlı! Steven Soderbergh imzalı gerilim dizisi "Full Circle" geliyor