Bir okul saldırısı sonrasını anlatan ''The Fallout'' gerçek ve cesur bir gençlik filmi

HBO'nun yeni filmlerinden ''The Fallout'' gerçek, güçlü ve endişeli bir film. Trajedilerden sonra yaşamına devam eden insanları anlamaya yönelik cesur bir bakış getiren bu ilk film, Jenna Ortega'nın doğal oyunculuğuyla büyüyor.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Megan Park'ın ilk uzun metrajlı filmi "The Fallout" zor ve önemli bir seyir sunuyor. Kimilerine sıkıcı gelse de gerçek bir dram bu film; trajedilere, aile dinamiklerine ve Z kuşağına cesur bir bakış getiriyor.

ABD okullarında silahlı saldırı tehdidi artıyor. Yalnızca 2021'de kırk iki silahlı şiddet olayı yaşandı ve bu 1999'dan bu yana kaydedilen en yüksek sayı. "The Fallout" ise bir okul saldırısından sonra hayata devam etme dinamiklerini inceleyen cesur bir film.

Jenna Ortega'nın sağlam bir başrol performansıyla desteklenen, derinden ve katmanlı bir film "The Fallout." Megan Park'ın ilk uzun metrajlı filmi; lisede bir silahlı saldırı olayından kurtulanları merkezine alıyor. İçine kapanık ve biraz boş vermiş biri olan Vada bu trajediden sağ kurtuluyor. Genç kızın saldırının olduğu gün, popüler Mia (Maddie Ziegler) ile tesadüfi arkadaşlığı, hayata karışmak için adılan adımlar, trajedinin içinden çıkarılan küçük kazançlar filme güzel bir ivme kazandırıyor.

Yönetmen Megan Park, Z kuşağının nasıl konuştuğunu, nelere nasıl tepki verdiğini kapsamlı bir şekilde incelemiş, karakter çalışmasını incelikle detaylandırmış.

Yağmurlu günlerde seyredilecek 5 özel film

Kıyafetleriyle çok konuşulan, modaya yön veren en şık ünlüler ve filmler...

Sinema tarihinin en etkili sanatsal sesi Andrei Tarkovsky'nin 7 harika filmi