''The Expendables 4''ün (Cehennem Melekleri 4) ilk fragmanını görmelisiniz

Aksiyon filmi ''The Expendables 4''ün (Cehennem Melekleri 4) ilk fragmanı yayınlandı. Film, Sylvester Stallone'nin Barney Ross'unun sadık paralı askerleriyle birlikte bir kez daha ekranlarımıza döndüğünü görecek.

Cehennem Melekleri yeniden sahnede! Aksiyon serisinin üçüncü filminin vizyona girmesinden bu yana yaklaşık on yıl geçti ve Sylvester Stallone, Jason Statham ve Dolph Lundgren bir kez daha maceraya atılıyor.


Filmin resmi adı "Expend4bles" olarak açıklandı. İlk fragmanla birlikte yayınlanan yeni posterde "Öldüklerinde ölecekler" yazıyor. "The Expendables 4"ün resmi özetine göre; Cehennem Melekleri, büyük bir özel ordunun kudretine komuta eden bir silah tüccarına karşı mücadele edecek.

Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture, yakında çıkacak olan filmde Sylvester Stallone ile birlikte uzun vadeli rollerini yeniden canlandıracaklar. Oyuncu kadrosuna yeni katılanlar arasında Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox , Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais ve Andy Garcia yer alıyor.

Scott Waugh'un yönetmen koltuğunda oturduğu "Cehennem Melekleri 4", Sylvester Stallone'un lider Barney'i oynadığı son sefer olacak. Film ülkemizde, 22 Eylül 2023 tarihinde gösterime girecek.

"Local Hero" (Yerel Kahraman) filmi neden zamanının onlarca yıl ilerisindeydi?

A24'ün yeni korku filmi "Talk To Me"den ilk fragman yayınlandı

Gişede 1 milyar dolar kazanan ilk film

Nostaljiyi keşfeden en iyi 5 film