''The Batman'' filmini sevdiyseniz bu 3 filmi de mutlaka görmelisiniz!

''The Batman'' nihayet sinemalara geldi ve hayranlarını büyük ölçüde memnun etti. Ancak suç-gerilim ve gizem dolu başka etkili filmler de var. Tüm Batman filmlerini ayrı bir yere kaldırdık ve “The Batman” severler için 3 harika film önerisi hazırladık.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Batman karakterinin 1939'da ortaya çıkışından bu yana, pop kültürünün en ikonik süper kahramanları arasında olduğu kanıtlandı ve seksen yıl sonra aynı heyecan devam ediyor. Matt Reeves'in merakla beklenen filmi "The Batman" vizyona girdi ve şiddetli bir rüzgar esti dünya vizyonunda... Siz de "The Batman"i sevdiyseniz bu 3 filmi gözden kaçırmayın.

ZODYAK (2007)

"The Batman" gibi gerilimin en ağır dozunu yakalayan David Fincher'ın "Zodiac"ına bakmadan geçmek olanaksız. Bir seri katil, mektupları ve şifreli mesajlarıyla polisle alay ediyor ve biz, 1970'lerin gerçek vakasının bu hafif kurgusal anlatımında müfettişleri ve muhabirleri, davaya takıntılı hale gelirken takip ediyoruz. Robert Graysmith'in kitabından uyarlanan filmde Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo ve Robert Downey Jr. gibi yıldızlar var!

TAXI DRIVER (TAKSİ ŞOFÖRÜ-1976)

Akli dengesi yerinde olmayan gazi Travis, gece taksi şoförü olarak çalışan bir yalnız! Takıntılı ve kendince kurtarıcı... Bruce Wayne ve Travis Bickle karşılaştırması bir yana, Martin Scorsese'nin ölümsüz suç-gerilim filmi baştan sona keyifle izleyeceğiniz, mutlaka görülmesi gereken bir yapıt. Bu kasvetli, depresif ve cesur film ikinci kez izlenmeyi de hak ediyor.

Seyirci koltuğu rahat olmamalı! İzlemesi ve hazmı zor "demir leblebi" 3 film...

CHINATOWN (ÇİN MAHALLESİ-1974)

Roman Polanski'nin Chinatown filmi, gizemli bir kara film... Gotham City'nin yozlaşmasını keşfetmeyi seçen Batman ile Jack Nicholson'ın oynadığı bu film arasında olay örgüsü açısından güçlü bir benzerlik var. Nicholson, Los Angeles'ın kalbindeki bir dizi yalanı ve karanlık anlaşmaları ortaya çıkaran özel dedektif Jake Gittes rolünde ve çok iyi. Ve bu film 48 yıl sonra bile büyüleyici...

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin oynadığı dizi 15 ülkeye satıldı

Netflix, "Peaky Blinders"ın 6. sezon prömiyer tarihini açıkladı

"Hafta sonu ne izlesem" diyenler için soğuk ve karlı havalarda izlenecek 3 kış filmi!