Temmuz ayında izlenebilecek en iyi 5 yabancı dizi

Casus gerilimi, aksiyon, komedi... Bu Temmuz'da mutlaka izlenmesi gereken 5 yabancı diziyi sizler için seçtik.

aksam.com.tr

İşte, temmuz ayında izlenebilecek en iyi 5 yabancı dizi.

1. The Horror of Dolores Roach ( 7 Temmuz-Prime Video)

Dolores Roach, 16 yıl sonra hapishaneden çıkar ve 200 dolar ve sırtındaki giysilerle Washington Heights'a döner. Erkek arkadaşı kayıp, ailesi çoktan gitmiştir. Dolores'in yeni bulduğu istikrar vaadi hızla tehdit edildiğinde, şok edici aşırılıklara sürüklenir...

2. Full Circle (13 Temmuz-Max)

Başarısız bir adam kaçırma olayıyla ilgili bir soruşturma, günümüz New York City'sinde birçok karakter ve kültürü birbirine bağlayan uzun süredir devam eden sırları ortaya çıkarır.

3. Survival of The Thickest (13 Temmuz-Netflix)

38 yaşındaki Mavis Beaumont, bekar, romantik hayatına yeniden başlamaya ve kariyerine hızlı bir başlangıç yapmaya çalışır. Bununla birlikte, modaya meydan okuyan bir stilist olduğu gerçeğinden de anlaşılacağı gibi, en iyi seçimleri pek de yapamayacaktır.

4. Justified: City Primeval (18 Temmuz-FX ve 19 Temmuz'da Hulu)

Kentucky'den ayrıldıktan sekiz yıl sonra, Givens şimdi Miami'de yaşıyor ve bir baba ve polis olarak hayatını dengeliyor. Florida otoyolunda tesadüfen karşılaştığı bir durum onu Detroit'e gönderir ve yolları Detroit'in en iyilerinin elinden bir kez kaçmış ve bunu tekrar yapmak isteyen şiddetli bir sosyopat olan Clement Mansell ile kesişir.

5. Special Ops: Lioness (23 Temmuz'da Paramount+)

Gerçek bir ABD Askeri programından ilham alan dizi, teröre karşı savaşta CIA'nın mızrağının ucu olarak kişisel ve profesyonel hayatını dengelemeye çalışırken Joe'nun hayatını takip ediyor. Nicole Kidman, Zoe Saldana ve Morgan Freeman başrolde!

"Barbie"den "Oppenheimer"a, temmuz ayında izlenecek en iyi filmler

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri