Temmuz 2022'nin öne çıkan en yeni dizileri

Temmuz'da yepyeni diziler izleyicilerle buluşacak. Peki, bu diziler hangileri ve konusu ne?

Temmuz ayının izlenecek ve yayınlanacak en iyi dizilerini merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edin.

The Terminal List (Prime Video, 1 Temmuz)

Bu yeni intikam aksiyon-gerilim dizisi, Jack Carr'ın aynı adlı en çok satan romanından uyarlandı. Gizli bir görev sırasında 12 meslektaşını kaybeden ABD Donanma subayı James Reece eve döndüğünde hala travmanın etkisindedir, ancak müfrezesine ne olduğunu bulmaya ve karanlık güçleri hala serbest bırakmaya kararlıdır. İyi bir aksiyon dizisi izlemek isteyenler için "İnfaz Listesi" kesinlikle doğru tercih!

THE LONGEST NIGHT (Netflix, 8 Temmuz)

Tehlikeli seri katil Simón Lago'nun tutulduğu Madrid'deki Monte Baruca psikiyatri hapishanesinde, silahlı bir çete hapishaneyi kuşatır ve Lago'yu yakalamak amacıyla iletişimi keser. Ama müdür Hugo savaşmadan aşağı inmeye niyetli değildir. Óscar Pedraza tarafından yönetilen bu İspanyolca gerilim dizisi, yüksek oktanlı aksiyonla dolu...

Suç dizisi "Black Bird" ilk bölümüyle yüksekten uçuyor

THE CONTROL ROOM (BBC One, 17 Temmuz)

Heyecan verici bir senaryo daha... The Control Room (Kontrol Odası), kendisini tanıyormuş gibi görünen sıkıntılı bir kadından bir çağrı aldığında dünyası altüst olan bir çağrı merkezi çalışanı olan Gabe'i takip eder. Gabe bu kadının kim olduğunu bulmalı ve hayatını değiştirebilecek kararlar vermelidir.

RESIDENT EVIL (Netflix, 14 Temmuz)

Hikaye iki zaman diliminde geçiyor. Bunlardan ilki, 14 yaşındaki Jade ve Billie Wesker kardeşlerin New Raccoon City'ye taşınmasını içeriyor. Babalarının dünyayı yok edebilecek karanlık sırlar saklıyor olabileceğinin farkına varırlar. İkinci zaman çizelgesi, 6 milyardan fazla hayvan ve insanın T-virüsü ile enfekte olduğu sadece 15 milyon insanın kaldığı gelecekte on yıldan fazla bir süre içinde gerçekleşir.

SURFACE (Apple TV+, 29 Temmuz)

Sophie, bir intihar girişiminin ardından ciddi hafıza kaybıyla uyanır. Kocası ve arkadaşları iyileşme sürecinde rehberlik ederken, ona hayatı hakkında söylediklerinin gerçek olup olmadığını sormaya başlar genç kadın. Dizinin tanıtım yazısı Surface'ı "Bizim kim olmak için önceden programlanıp programlanmadığımızı veya kendi kimliğimizi seçip seçmediğimizi düşünen bir kendini keşfetme hikayesi" olarak tanımlıyor.

2022'nin şimdiye kadarki en iyi korku filmleri

Senaryosunda "kurban" teması bulunan 3 iyi film

Yeni vampir filmi "Day Shift"te (Gündüz Vardiyası) aksiyon, korku ve komedi var