''Tavuklar Firarda'' dönüyor! ''Chicken Run: Dawn of the Nugget'' için ilk fragman yayınlandı

Hem çocukların hem de yetişkinlerin gönlünde taht kuran ''Tavuklar Firarda'' 23 yıl sonra dönüyor. ''Chicken Run: Dawn of the Nugget''tan (Tavuklar Firarda 2) ilk fragman geldi bile...

aksam.com.tr

Netflix, Sam Fell tarafından yönetilen devam filmi "Chicken Run: Dawn of the Nugget"a (Tavuklar Firarda 2) ilk bakışı yayınladı.

2006'da çekilen Flushed Away ve 2012'de çekilen ParaNorman ile aynı kafada olan 2000 yapımı animasyonun beklenen devam filmi yine çok eğlendirecek. Dawn of the Nugget (Tavuklar Firarda 2), orijinal filmde Tweedy'nin çiftliğinden kaçan tavuk sürüsünün maceralarını konu alacak, ancak sürü tamamen yeni bir tehditle karşı karşıya kaldığında, kendilerini olağanüstü bir durumun içinde bulurlar ve geri dönmek isterler.

Yönetmenliğini Sam Fell'in (Flushed Away, ParaNorman ) üstlendiği, senaryosunu Karey Kirkpatrick ve John O'Farrell'in yazdığı Chicken Run: Dawn of the Nugget, seslendirme kadrosunda birkaç değişiklik yaptı. Yeni filmin kadrosunda; Zachary Levi, Thandiwe Newton, Bella Ramsey, Nick Mohammed ve Romesh Ranganathan yer alırken, Imelda Staunton, Jane Horrocks ve Lynn Ferguson her biri kendi rollerini seslendirmek için geri dönüyor.

Kısa teaser, son yayın tarihinin açıklanmasının hemen ardından geliyor ve Chicken Run: Dawn of the Nugget'ın (Tavuklar Firarda 2) 15 Aralık 2023'te Netflix'te yayınlanması planlanıyor.

Gerçek ortaya çıkacaktır! Bilim kurgu ve gizem dizisi "Silo", izleyiciden tam not aldı

48 yıl sonra gösterime girdi! En uzun yapım süresi rekorunu hangi film elinde tutuyor?

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi