Tarihi drama dizisi ''The Serpent Queen'' için geri sayım başladı

Tarihi dram dizisi ''The Serpent Queen''in yayınlanan fragmanı heyecanı arttırdı. Dizi, Leonie Frieda'nın ''Catherine de Medici: Fransa'nın Rönesans Kraliçesi'' adlı kitabına dayanıyor ve taç giyen en etkili kadınlardan birini takip ediyor.

Açılış saniyelerinden itibaren sizi içine çeken bazı fragmanlar vardır ve "The Serpent Queen" dizisi de bunlardan biri!

"Azınlık Raporu" filmiyle hafızalara kazınan Samantha Morton'un 50 yıldır zeka ve kararlılıkla Fransa'yı yöneten acımasız efsanevi hükümdar Catherine de Medici'yi canlandırdığı tarihi dizinin kostümleri ve dönem tasvirleri oldukça iddialı...

"Yılan Kraliçe", Catherine de Medici'nin iktidara yükselişinin hikayesini anlatmak için geleneksel hikaye anlatımına çağdaş bir yorum getiriyor. 14 yaşında, genç, yetim Catherine 16. yüzyıl Fransız hükümdarıyla evlenir. Ancak düğün gecesinde Catherine, kocasının, güzel bir nedime olan Diane de Poitiers'e aşık olduğunu öğrenir. Geleceği aniden belirsiz hale gelen Catherine, ne pahasına olursa olsun hayatta kalma kararlılığını hafife alan herkesi geride bırakmalı, hem saraylılardan oluşan kişisel çevresi hem de kraliyet mahkemesi üyeleri içinde kime güvenebileceğini çabucak öğrenmeli!

11 Eylül Pazar günü prömiyer yapacak olan "The Serpent Queen", Starz'ın tanımladığı gibi, "Catherine de Medici'nin iktidara yükselişinin hikayesini anlatmak için geleneksel hikaye anlatımına çağdaş bir yaklaşım getiren üstün bir tarihi drama..."