Sylvester Stallone'nin hayatı Netflix belgeseli oldu

Rocky ve Rambo gibi kült yapımlarla aksiyon sinemasının unutulmazları arasına giren 76 yaşındaki aktör Sylvester Stallone, ''Sly'' adlı belgesel filmde bu defa kendi hayatının macerasını izleyiciyle paylaşacak.

Sylvester Stallone'nin yaklaşık 50 yıllık Hollywood kariyerinin iniş çıkışlarını anlatan Netflix belgeseli "Sly" çok yakında izleyiciyle buluşacak.


Netflix, Avusturyalı aktör, politikacı ve eski vücut geliştirmeci Arnold Schwarzenegger'in hayatı ve kariyerinin farklı yönlerini araştıran üç bölümlük bir dizi olan "Arnold"u yayınlamasının ardından, Sylvester Stallone'nin hayatını anlatan belgeseli duyurdu. Özellikle, Stallone ve Schwarzenegger, 1980'lerin hit aksiyon filmleri ve eski rekabetleriyle tanınıyorlar. İkili, "Escape Plan" ve "The Expendables" serisinde birlikte rol almışlardı.

Belgeselin resmi özeti şöyle: "Sylvester Stallone, yaklaşık 50 yıldır Rocky'den Rambo'ya ve Cehennem Melekleri'ne ikonik karakterler ve gişe rekorları kıran serilerle milyonları eğlendirdi. Bu retrospektif belgesel, Oscar adayı aktör-yazar-yönetmen-yapımcıya samimi bir bakış sunuyor ve ilham verici mazlum hikayesiyle hayata geçirdiği silinmez karakterler arasında paralellik kuruyor."

Thom Zimny'nin yönettiği belgeselin Kasım'da Netflix'te yayınlanması planlanıyor.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Neşeniz yerine gelsin! Hem güldüren hem de düşündüren en iyi komedi filmleri

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi