Sylvester Stallone, ''Cliffhanger''ın (Dağcı) devam filminde rol alacak

Sylvester Stallone, 1993 yapımı ''Cliffhanger''ın (Dağcı) yeni devam filminde oynayarak kaya tırmanışı dünyasına geri dönecek.

Far Out

Ünlü aktör Sylvester Stallone, "Cliffhanger"ın (Dağcı) devam filminde rol almak için hazırlanıyor.

Yeni devam filmi "Angel Has Fallen" ve "Grönland" gibi filmlerin yapımcısı Ric Roman Waugh tarafından yönetilecek. Filmin senaryosu Mark Bianculli tarafından kaleme alınacak. Henüz adı belli olmayan "Cliffhanger" (Dağcı) devam filmi, Original Film ile birlikte Rocket Science yapım şirketi ve Stallone's Balboa Productions tarafından üretilecek. Variety'ye göre Stallone, yeni filmin başrol oyuncusu olarak görünmeyecek.

"Cliffhanger" (Dağcı), Stallone için büyük bir hit oldu ve ilk piyasaya sürüldüğü sırada 255 milyon dolar kazandı. Original Film'den Neal H. Moritz yaptığı açıklamada, "Cliffhanger'da Sylvester Stallone'u izlerken hissettiğim heyecanı asla unutmayacağım. Gabe Walker'ın hikayesine devam etmek ve bu ikonik hikayeyi dünyanın dört bir yanındaki yeni nesil sinemaseverlere tanıtmak için onunla ve Ric Waugh ile birlikte çalışacağım için inanılmaz heyecanlıyım" dedi.

"A Good Person" oyuncuların performanslarıyla büyüyen dokunaklı ve umutlu bir film

Mutlaka izlemelisiniz! Hem komik hem dramatik, yüksek puanlı en iyi 10 yabancı dizi