Şubat ayında izlenmesi gereken 10 film

Jennifer Lopez bir romantik komedide, Halle Barry bilimkurguda rol alıyor, Büşra Pekin ise Dilber Ay'a hayat veriyor. Şubat ayında vizyona girecek ve izlenmesi gereken 10 filmi listeledik.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Şubat ayında yine farklı türlerde pek çok film gelecek sinemalara. Sizler için, gözden kaçmaması gereken 10 filmi kaleme aldık.

DİLBERAY

Büşra Pekin'in başrolünde olduğu film, zorlu bir yaşam süren ve 2019 yılında hayata veda eden Dilber Ay'ın hayat hikayesini konu ediyor.

MOONFALL

Bilimkurgu ve aksiyon türündeki Moonfall, Halle Barry ve Patrick Wilson'ı bir araya getiriyor. Film, ayın yörüngeden çıkıp, dünyaya doğru yaklaşması karşısında insanların yaşadıklarını anlatacak.

NIGHTMARE ALLEY

1947 yapımı filmin yeniden uyarlaması olan Nightmare Alley, yıldızlar geçidi gibi bir kadroya sahip ve yönetmen koltuğunda Guillermo del Toro var. Film bir karnavalda geçiyor; zihin okuma numarasını çözmeye çalışan Stan, dolandırıcılıkta üstün bir yetenek sergiler. Ancak hiç ummadığı tehlikelerle yüzleşecektir.

NİL'DE ÖLÜM

Linnet Doyle, yeni kocası ile birlikte balayı için Nil Nehri'nde lüks bir yolculuğa çıkar. Ancak bu yolculuk Linnet'in acımasızca öldürülmesiyle son bulur. Agatha Christie klasiğinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Kenneth Branagh var.

MALAZGİRT 1071

Tarihi filmleri sinemada seyretmek isteyenlerin Şubat'ta yüzleri gülecek. Anadolu'nun kapılarının Türklere açılmasını sağlayan Malazgirt Savaşı'nın hikayesini konu edinen filmin kadrosunda; Cengiz Coşkun, Vildan Atasever ve Haluk Piyes yer alıyor.

EVLEN BENİMLE

Bobby Crosby'nin kaleme aldığı aynı isimli çizgi romandan sinemaya uyarlanan "Marry Me", rock yıldızı nişanlısıyla Madison Square Garden'da evlenmek üzere olan bir pop yıldızına (Jennifer Lopez) odaklanıyor.

6 NUMARALI KOMPARTIMAN

6 Nolu Kompartıman, Rosa Liksom'un 2011 yılında yayınlanan aynı adlı romanına dayanıyor. Rusya yapımı film, genç bir Finli kadının, esrarengiz bir aşktan kaçışını ve insanlığa dair birçok gerçekle yüzleşmek zorunda kalışını anlatıyor.

RUN

"Gizli Gerçek" olarak ülkemizde gösterime girecek olan filmin sloganı: Bir annenin sevgisinden kaçamazsınız! Evde eğitim gören bir genç, annesinin ondan karanlık bir sır sakladığından şüphelenmeye başlıyor. Sara Paulson'ın sürüklediği filmin vizon tarihi sürekli ertelenmişti.

CYRANO

Edmond Rostand'ın oyununun son uyarlaması, Erica Schmidt tarafından yazılan ve Joe Wright tarafından yönetilen cömert bir dönem müzikali. Yine de en çarpıcı yanı, Peter Dinklage'ı Roxanne'e aşkını ilan etmekten korkan Cyrano rolünde seyretmek olacak!

UNCHARTED

Tom Holland, Mark Wahlberg ve Sophia Taylor Ali'den oluşan Uncharted, genç ve korkusuz Nathan Drake ile kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan'ın çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı maceraları konu ediyor. Aksiyon severler için merakla beklenen filmler arasında Uncharted!

Fasulye: Türk sinemasından kara komik, saklı bir mücevher

Çarpıcı ve unutulmaz! Sadece bu sahneler için bile seyredilir dediğimiz 10 film!