''Stranger Things 4'' 287 milyon saat izlenerek tüm zamanların rekorunu kırdı

Üç yıllık bir bekleyişin ardından “Stranger Things” geri döndü ve bir kez daha Netflix için etkileyici bir başarıya imza attı. 4. Sezon 1. bölüm, daha önce “Bridgerton”ın 2. sezonunda düzenlenen İngilizce bir dizinin şimdiye kadarki en büyük prömiyer hafta sonu rekorunu kırdı.

"Stranger Things 4" 287 milyon saat izlenerek tüm zamanların rekorunu kırdı ve yayınlanan 4. sezonunun ilk kısmıyla sosyal medyayı salladı.

"Stranger Things", 2016'daki ilk çıkışından hemen sonra Netflix için amiral gemisi haline geldi ve genç oyuncular Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo ve Caleb McLaughlin'i Winona Ryder ve David Harbour gibi deneyimli isimlerle tanıştırdı. Stranger Things 4. Sezonunun 2. Kısmı, iki bölümden oluşan 1 Temmuz'da Netflix'e gelecek. Dizi şimdiden beşinci ve son sezonu için yenilendi.

Diğer yandan 3 yıllık bir aradan sonra 4. sezonunun ilk kısmı yayınlanan "Stranger Things" sosyal medyada da gündem oldu. Sezonun ilk 7 bölümü cuma günü yayınlandı ve çevrimiçi hayranlarla 980.000'den fazla etkileşime yol açtı. Stranger Things'in dönüşüne yakışır bir etkileşim sayısı elde edildi ve açılışında en çok etkileşim alan dizilerden biri oldu.

Çok katmanlı kırılgan noktaların filmi: "Caos Calmo" (Sessiz Kaos)

Evlilik hakkında yapılmış en iyi 10 film